В Україні покажуть перший концертний фільм Ганса Ціммера

Кінокомпозитор Ганс Ціммер доклав руку до найуспішніших фільмів за останні 30 років і продовжує стверджуватися в статусі головної рок-зірки Голлівуду. Тільки за останній рік він випустив музику до фільмів "Дюнкерк" Крістофера Нолана та "Той, хто біжить по лезу 2049" Дені Вільнева, заробив чергову номінацію на "Оскар" і "Золотий глобус", провів власний навчальний онлайн-курс і відкатав світовий тур.

Тепер перший концертний фільм Ціммера дістався й до українських кінотеатрів, записаний на заповненому вщент 17-тисячному майданчику O2 Arena в Празі.

На сцені Ціммер виступив з 72 музикантами: Національним симфонічним оркестром Чехії, повним хором і особливими гостями, серед яких гітарист The Smith Джонні Марр, а також колеги композитора з не одним десятком нагород. Разом вони виконали саундтреки до фільмів "Інтерстеллар", "Початок", "Пірати Карибського моря", "Темний лицар", "Гладіатор", "Король Лев" та інших.

Цей концертний фільм — можливість подивитися на маестро в найкращих ракурсах, в супроводі грандіозного шоу та насолодитися його епічними творами як ніколи раніше.

Показ відбудеться 28 лютого у кінотеатрах "Україна" та "Планета Кіно" (Київ, Одеса Таїрова, Львів Форум, Харків), а також 9 березня в кінотеатрі "Київ". Детальніше про квитки тут. 

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/2027966794132391