Новим ударником гурту Belphegor став Євген Рябченко

Український ударник Євген Рябченко повідомив, що став постійним учасником відомого австрійського блек метал гурту Belphegor.

"Может некоторые из вас уже и знают, но с нынешнего момента я буду играть в австрийской группе Belphegor. Скорее всего мне придётся отложить большинство своих музыкальных проектов так как график у группы очень плотный. Я уже успел отыграть свои первые два выступления с ребятами на мегакрутом 70000 Tons of Metal Cruise.

Первый тур с Belphegor будет по Южной Америке в марте.

Хотел поблагодарить всех за поддержку и возможность работать вместе на протяжении многих лет. Пришло время для моего следующего приключения", - зазначив музикант.

Варто нагадати, що Євген Рябченко розпочав свою музичну кар'єру на Закарпатті ще у 2006 році. До того він отримав музичну освіту по класу фортепіано у місцевій музичній школі, а на ударних переважно учився грати самостійно. Його першим серйозним проектом став локальний punk/metal гурт The Symbioz, із якими Євген записав 2 спліти, 1 альбом та відкатав невеликий тур Україною і Білоруссю.

Із січня 2010 року музикант перейшов до ужгородського Death Metal гурту Castrum, з яким часто виступав закордоном. Окрім того Євген приклався і до таких відомих локальних проектів, grindcore powerviolence Gaz-66 Intrusion та crust-punk Displease.У травні 2015-го Рябченко став ударником grindcore гурту Afgrund.

Паралельно музикант розвивав свій youtube-канал з відеоуроками та драм-камами , а згодом переїхав до Австрії, де також  навчив інших людей грати на ударних. 

Євген Рябченко у соцмережах:

https://vk.com/eugeneryabchenkodrummer
https://www.facebook.com/eugene.ryabchenko.7