Electric Meadow анонсував перші гурти

 Міжнародний фестиваль психоделічної рок-музики в Галичині охоплює такі стилі як stoner, sludge, psychedelic, space, noise rock, doom, post, occult, garage, shoegaze, progressive, experimental та багато інших. Проходить він щорічно, починаючи з 2013 року. 

2018-ий не став винятком. Цьогоріч Electric Meadow відбудеться 7-8 липня. Локація фестивалю залишається незмінною: Львівська обл., Жовківський р-н, територія кафе "Лелека", що знаходиться між селами Вязова і Туринка. GPS: 50.107003, 24.022997

Зараз уже відомо, заради кого варто збиратися на фестиваль. Серед перших учасників лайн-апу: 

- Dope Smoker (stoner doom, Великобританія)

Це культовий колектив у вузьких колах шанувальників. Як кажуть самі хлопці: "Ми трійко рокеріу з Піуденно-Західного Вельсу, де всі димашать і серфлять." Монолітні рифи і чіткі меседжі, нічого зайвого - лише сама суть.

- Nonsun (drone/sludge, Львів)

Нещодавно перевидали альбом "Black Snow Desert" на лейблі Dunk!records. Детальніше про це тут.

- Black Tundra (post metal/ sludge, Польща)

Сладж-бенд із Варшави, який сфокусований на живих виступах.

- Sex Blender (heavy psych, Львів)

Молодий гурт зі Львова, що складається з учасників колективів firejam, ex-Torf, та ex-Apostate. Хлопці поєднують саунд 70-х з сучасними андеграундними мотивами: krautrock, drone, psychedelic, doom, місцями чути що гурт надихається Pink Floyd, Black Sabbath, Cream, Nue тощо.

Нагадаємо, що 17 лютого у Києві відбудеться концерт Electric Meadow: Winter Edition vol.2

***

Electric Meadow є центром сучасного українського психоделічного мувменту, місцем міжнародного обміну (музичним) досвідом, "точкою зборки" меломанів та астральних мандрівників, а також одним з небагатьох вітчизняних open-air фестивалів з оригінальним складом виконавців із широкою географією.

На сцені фестивалю виступали понад 40 гуртiв з 9 країн, з яких: Major Kong (Pl), Talbot (Est), Pressor (Ru), Unkindness of Ravens (Ir), Jegulja (Si), Rest In Haste (Cz), Bomg (Ua), Strauss (Eng), Atomic Simao (Ua) та багато інших.

Electric Meadow надає сцену для "андеграундних" гуртів зі всього світу, що досліджують рок-музику від її витоків і появи струму, що перетворюють звук на матерію, а матерію заставляють вібрувати. Тут Ви почуєте і натхненну 70-ми космічну психоделію , і сирий сладж, добротний рифф і мелодійне соло. Привітні люди, гарна природа, доступні ціни - це два дні найкращого відпочинку для тих, хто знає що таке і любить Stoner Rock!

Electric Meadow у соцмережах: 

https://vk.com/electric_fest17
http://electricmeadow.com.ua
https://www.facebook.com/electrik.fest