Димна Суміш припинила діяльність, знову

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомив лідер гурту Олександр Чемеров. 

"Ніщо так не шкодить, як покладені надії. Цицерон Dymna Sumish закрито. Всіх кому цікаво слідкувати за моїм творчім шляхом, ласкаво запрошую до The Gitas", - лаконічно повідомив музикант.

Нагадаємо, у 2017 році Димна Суміш не лише випустила кілька успішних синглів, але також поїздила Україною з концертами та навіть зняла документальний фільм "Димна Суміш. Між пеклом і раєм" про своє повернення.

Димна Суміш — це чернігівський гурт, який виник грудня 1998 року. Музиканти були переможцями фестивалів "Червона Рута" (Україна), "Перлини Сезону" (Україна), "Доски" (Москва), "Woodstock" (Польща). У квітні 2012 році учасники гурту заявили, що Димна Суміш тимчасово припиняє свою діяльність через неможливість "миритися з ситуацією в нашій країні — коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм". Останній повноформатний альбом колективу виходив у 2009 році. У 2010 році світ побачив імпровізаційний збірник "Димної суміші". Загалом на рахунку команди декілька альбомів, синглів та кліпів.

Олександр Чемеров, фронтмен колективу, мешкає в Лос-Анджелесі, де займається сольною творчістю. У квітні 2014 року стало відомо про створення ним гурту The Gitas. Інші учасники групи теж займаються музикою у різних музичних проектах.

Димна Суміш у соцмережах:

ВК: https://vk.com/dymna_sumish
Facebook: https://www.facebook.com/thegitas/