Гурт Ignea випустив новий лайв

Київський oriental metal гурт представив нове live experience відео записане на The Best Ukrainian Metal Act 2017, в якому Ignea зайняли третє місце.

Метою даного відео є передати атмосферу, яка панує на концертах Ignea. Пісня, що звучить на відео, відкриває повноформатний альбом "The Sign of Faith", закликає до миру та апелює до протистояння тероризму.

Працювала над відео команда PicOi! LIVE Production. 

До слова, навесні музиканти планують випуск нового матеріалу та кліпу. У травні Ignea  виступатимуть  у Франції на фестивалі RockMetalCampFest, у серпні — в Румунії (буде анонсовано згодом). На травень також запланований європейський тур.

Нещодавно кияни також оголосили співпрацю із відомим букінг агентством The Flaming Arts.

Гурт Ignea було створено у Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу 1 EP, 2 сингли та повноформатний альбом; понад 3 мільйони переглядів та 25 тисяч підписників на YouTube; понад 18 тисяч підписників з усього світу на Facebook; виступи на таких фестивалях як Rock Area, «Тарас Бульба», Black Sea Metal Fest та RespublicaFEST; третє місце на конкурсі The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Вокалістка гурту Хель Богданова стала першою героїнею нашої рубрики Travel Guide. Почитати її рекомендації щодо Києва можна за цим посиланням.

Ignea у соцмережах:

Website: http://ignea.band/
Facebook: https://www.facebook.com/ignea.band/
YouTube: https://www.youtube.com/igneaband
Twitter: https://twitter.com/ignea_band
Instagram: https://www.instagram.com/ignea.band/
Soundcloud: https://soundcloud.com/igneaband
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/ignea
VK: https://vk.com/ignea.band