Somali Yacht Club випустили нове лірик-відео

Львівське стонер тріо Somali Yacht Club 22 січня випускає другий повноформатний альбом "The Sea" на лейблах Robustfellow Prods. і Kozmik Artifactz.

Наразі ми вже мали можливість почути кілька треків з нового альбому, а зараз з'явилося і лірик-відео на сингл  "Blood Leaves a Trail". Анімацію для нього створила Лєна Ушакова. Ексклюзивна прем'єра відео відбулася на порталі Svbterranean

Окрім того ви можете почитати рецензію на Somali Yacht Club - The Sea (2018) на нашому сайті. Замовити реліз можна за цим посиланням. 

Somali Yacht Club - це psychedelic/stoner rock тріо зі Львова. Сформований у 2010 році в якості джемової команди, гурт швидко трансформувався з сайд-проекту в головний для своїх учасників. У серпні 2011 вони самотужки випустили ЕР з чотирьох пісень під назвою "Sandsongs", а у 2013 році вийшов сингл "Desert Walls". У повноформатному альбомі “The Sun” (RBF 004, Robustfellow Prods.) вони змінили напрямок з прямолінійного в абстрактніший і прогресивніший бік. Гурт змішує stoner, blues, dub, shoegazing, psychedelic rock і post rock, красиво загортаючи це все в фуз, даруючи слухачеві різноманіття емоцій і станів у справді продуманий і атмосферний спосіб.  

Почитати рецензію на Somali Yacht Club - The Sun (2014) можна за цим посиланням. 

Somali Yacht Club  у соцмережах: 

https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/
http://somaliyachtclub.bandcamp.com