Anakard випустив дебютний альбом

Київський гурт представив слухачам свій перший повноформатний альбом "Демони". 

Музиканти пропонують всім охочим безкоштовно завантажити альбом на їх Саундклауді. На інших музичних сервісах реліз з'явиться трохи пізніше. 

Фронтвумен проекту, Марго Гонтар, про альбом:

"Альбом - це не мій монолог, це запрошення до розмови. Так сталось, що я трохи жила в Лондоні. Саме там все стало на свої місця. Там і почався ANAKARD. Зрозуміла, що мені хочеться діалогу, а не монологу - а це означає писати на рідній мові. Я вважаю, що зараз найкращий час для того, щоб творити музику українською".

Альбом записаний на студії Sound Garage у Києві. Саундпродюсером та аранжувальником є Олексій Лєбєдєв (ударник гурту RONA), який працював з August J, Hindu, ONYX, міксинг-інженер - Антон Ілларіонович, відомий по роботі з гуртами Secret Avenue, Крихітка, RONA, Гапочка, HINDU, Валентин Cтрыкало, АГОНЬ, DAAMAGE, Cherokey, Fun Service.

Треклист альбому: 

1. Демони 
2. Любов
3. Рани
4. Місто
5. Дотик
6. Малий
7. Вперед
8. Супергерої
9. Сильніша
10. Вогонь

Anakard - це український синт-поп проект, який поєднує мотиви 80-тих та олдскульні синтезатори з інді-роковими гітарами та глибоким вокалом. На їх рахунку, окрім дебютного альбому, є також міні-альбом "We Are Free" та кілька синглів. Гурт складають двоє учасників - Марго Гонтар та Віталій Кузін. Такий склад зібрався в лютому 2017. Вже встигли зіграти на Вуличній музиці, Гогольфесті та Kyiv Vegan Boom, на вечірках у Хвильовому та Silicon Drinkabout Kyiv.

Anakard у соцмережах:

https://soundcloud.com/anakard
https://www.facebook.com/ANAKARDmusic/
https://vk.com/anakard