Гурту Septa виповнюється сім років

Завтра одеський колектив відзначатиме свою сьому річницю. На честь цього свята гурт підготував подарунок для своїх фанатів - альбом "Live in Kiev".

"Завтра группе исполняется семь лет. Мы не будем писать о том, как прошел этот седьмой год. Это и так очевидно. Это был самый насыщенный и самый богатый на события период для нас. Вместо этого мы, уже по хорошей традиции, сделаем нам всем подарок.

Самый лучший наш концерт прошел в Киеве весной, и по удачному стечению обстоятельств он был записан. Мы не могли позволить этому кануть в лету", - повідомили музиканти. 

Наразі можна прослухати осин трек із релізу та замовити його за попередньою ціною в 1 долар. А от офіційно Live in Kiev". вийде вже завтра. Всі треки зводив Олексій Нагорних. 

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року гурт "Septa"  видав альбом "Sounds Like Murder", який був визнаний кращим альбомом року за версією премії BUMA. Почитати рецензію на цей реліз можна тут. 
 
Гурт Septa - це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль їхньої музики охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні теги. У активі гурту вже є три повноформатні альбоми, декілька EP та синглів. Почитати рецензію на "Septa - Destroyer" (2014) можна за цим посиланням. 
 
Septa у соцмережах: