Гурт KAUAN записуватиме колективну тишу

31 липня о 19:30 IZONE та клуб Оксана запрошують всіх охочих долучитися до колективного запису тиші. Проведуть незвичне дійство Антон Бєлов і Сергій Шолохов – учасники проекту KAUAN.
"В интернете есть любой звук. От пресловутого дождя до взрыва метеорита. Любой звук, кроме молчания. Молчание большого количества людей – это целый набор шумов, сымитировать который невозможно. Дыхание, шорохи одежды, микроколебания воздуха – всё это образует неповторимый ансамбль тишины. 
 
Нашей целью является запись большого количества молчащих людей. 10 минут. Брейк для перенастройки аппаратуры и ещё 10 минут", - описують хід майбутньої події музиканти. 
Відвідувачів просять лише мовчати, не одягатися в речі, які шурхотять;, вимкнути звук на телефонах та не мати кашлю чи нежитю. 
 
Нагадаємо, гурт KAUAN розпочав своє існування, як проект, у 2007 році в Челябінську. Однак, в останні роки музиканти перебралися до Києва і базуються тут. На їх рахунку вже декілька повноформатних альбомів. Окрім того музиканти зараз працюють над новим релізом.
 
Почитати рецензію на Kauan - Aava Tuulen Maa (2009можна тут. 
 
Подія у соцмережах: