"Stoned Jesus" будуть хедлайнерами відомого бразильського фестивалю

Сьогодні київський гурт поділився зі своїми фанатами чудовою новиною. 

"Неделя анонсов продолжается, и это еще не самый эпичный! Мы хэдлайним один из старейших/крутейших бразильских рок-фестивалей в этом году - Goiânia Noise Festival! Больше южноамериканских дат на подходе", - обіцяють музиканти. 

Також кількома днями раніше "Stoned Jesus" анонсували на афінському "Desertfest"  у компанії  з гуртами Graveyard, Colour Haze, Orange Goblin та іншими. Також у жовтні колектив відвідає і бельгійський "Desertfest", де ділитиме сцену з Kadavar, Windhand, Saint Vitus, Radio Moscow, All Them Witches, Church of Misery, Monolord, Conan.

Нагадаємо, минулого року "Stoned Jesus" були учасниками французького "Hellfest 2016". 

"Stoned Jesus"  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016". 
 
"Stoned Jesus" у соцмережах: