У Львові закривається клуб "UNDERGROUND"

Саме у цьому місці останні два роки відбувалася значна частина невеликих львівських концертів, при чому почути тут можна було все, що завгодно: від електронної музики до хардкору. 

Вчора через соцмережу Фейсбук львівський паб "Люфт" повідомив, що припиняє діяльність. 

"Друзі, наш паб зачиняється. На жаль( Працюємо до неділі і запрошуємо усіх попрощатися. Даруємо 10% знижки усім, хто скаже пароль "Люфт прощай"!

Ми любили вас усіх: хто рекордно пив у нас зелені мексиканці, грав настільний футбол і покер, ставив хороші і не дуже оцінки на фб, крав мило з туалету, грав на піаніно, танцював сальсу.... Усіх не перелічити. Просто прийдіть - скажіть нам па-па, бо усім, хто був причетний до цього пабу, зараз дуже сумно...", - повідомили власники закладу. 
 
Вони також уточнили, що разом із "Люфтом" припинить свою роботу і підвальний концертний майданчик "UNDERGROUND".
 
Ляна Мицько, організаторка концертів, у Фейсбуці підтвердила цю інформацію. Вона також підбила деякі підсумки дворічної діяльності закладу.
 
"Англія, Німеччина, Штати, Італія, Франція, Росія, Польща, Білорусь, Чехія, Угорщина, Швеція, Швейцарія, Голландія, Грузія, Хорватія, Норвегія, Харків, Київ, Одеса, Дніпро, Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Суми, Калуш, Дрогобич... Загалом більше 150 концертів за 2 роки у форматі від нойзу до поп-панку, виставок і подій загалом, зроблених тут", - розповіла організаторка. 
 
Можливо, нові власники приміщення, якщо і коли такі 'являться, захочуть відновити один з небагатьох, а за деякими твердженнями, і взагалі єдиний майданчик для немасштабних концертів у Львові, але це покаже лише час.