"Димна суміш" запускає гітарну школу

Після майже семирічного мовчання український колектив видав декілька синглів, а зараз запускає однойменну гітарну школу. 
 
"Школа Димна Cумiш" - це новий відеоблог, у якому гітарист Сергій Мартинов розкаже і покаже, як грати пісні колективу.
 
У нас есть секреты как мы делаем свою музыку и в этих видео я расскажу ВСЕ. Хочется, чтоб в Украине появлялось все больше групп с качественным материалом и моя цель – помочь им. Это будет цикл уроков, в котором люди смогут задавать вопросы и получать ответы", - йдеться у повідомленні "Димної суміші". 
 
Подивитися перше відео із роз'ясненням ще свіжого синглу "Зламані" можна нижче.   
 
"Димна Суміш" — це чернігівський гурт, який виник грудня 1998 року. Музиканти були переможцями фестивалів «Червона Рута» (Україна), «Перлини Сезону» (Україна), «Доски» (Москва), «Woodstock» (Польща). У квітні 2012 році учасники гурту заявили, що "Димна Суміш" тимчасово припиняє свою діяльність через неможливість «миритися з ситуацією в нашій країні — коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм». Останній повноформатний альбом колективу виходив у 2009 році. У 2010 році світ побачив імпровізаційний збірник "Димної суміші".  Загалом на рахунку команди декілька альбомів та кліпів.  
 
Олександр Чемеров, фронтмен колективу, мешкає в Лос-Анджелесі, де займається сольною творчістю. У квітні 2014 року стало відомо про створення ним гурту The Gitas. Інші учасники групи теж займаються музикою у різних музичних проектах. 
 
Сергій Маритнов у соцмережах: 
 
https://www.instagram.com/martynovserge/
https://www.facebook.com/martynov.sergei
https://vk.com/martynov.serge
http://dymnasumish.com.ua/