Студія "IndiUk Records" перестане записувати гурти

Про це розповів власник рівненської студії, український музикант Олексій Казанцев, який, нагадаємо, відомий за своїм проектом "Брем Стокер". До слова, останній гурт також, по суті, припинив діяльність. Наприкінці серпня "Брем Стокер" на фестивалі "ZAXIDFEST" відіграли свій останній концерт. Формально, до закінчення запису альбому, гурт діє, але живих виступів в повному складі більше не буде.
 
"Пісні Брем Стокер можна буде почути лише на сольних виступах Льохі. Та в аудіо. Можливо нам запропонують умови за яких ми зберемось заради виступу, але то цирк. Незабаром в мережі з"являться пісні з нашого останнього альбому. Ми обговорювали між собою, що є спосіб продовжити існувати і далі. Але трошки пізніше, може зважимось на авантюру, яка покаже, чи потрібна наша група спільноті поціновувачив української рок-музики", - повідомили музиканти.  Більш детально про причини розпаду гурту, зокрема про не надто вдячних слухачів, можна почитати тут.
 
Що ж до студії "IndiUk Records", то тут причиною розчарування Олексія стали некомпетентні музиканти. 
 
"Кожен день я все більше ненавиджу свою роботу на студії. Все це дякуючи неадекватній клієнтурі, заниженим в щент цінам, відсутності музичних формацій в Рівному. 
 
Це може і нагадує скиглення, але для мене, це можливість змінити свою реальність. Я хочу грати, виступати, співаючи з всім залом свої пісні. І це у мене виходить дуже круто. А я витрачаю своє життя, доводячи черговим задротам, що перед записом тра міняти струни! 
 
Цілком закономірне моє закриття студії Індюк. Чи зміна напрямку роботи Індюка. Друк дисків та запис вокалів під мінуса. І напевно, це все! Останній живий гурт, який я запишу, це ХОБОТА. Далі, моя студія існує, лише для друзів, моїх проектів та комерційно вигідних пропозицій", - повідомив музикант.