"Monocube" записав трек для благодійного збірника

Український проект записав новий трек для європейського збірника "Where Words Fail, Music Speaks". Ініціювало випуск компіляції видання "Santa Sangre Magazine", щоб зібрати кошти для лікування Анни, дружини засновника лейблу "Zoharum" і проекту "Bisclaveret". У серпні в молодої дівчини виявили саркому, для лікування якої потрібно чимало коштів. 
 
Отож представлений збірник - складається із треків, які раніше не випускалися. Їх автори - найкращі виконавці у жанрах ambient, dark ambient, experimental & neofolk. Мінімальна ціна збірника складатиме  9,99 EUR, однак за бажання суму можна збільшити. Орієнтовно збірник повинен вийти 15 жовтня. 
 
Приєнався до його наповнення і одеський проект "Monocube". 
 
“Monocube с новой вещью участвует в огромном благотворительном сборнике "Where Words Fail, Music Speaks", призванном собрать средства на лечение жене владельца лейбла Zoharum Анне Меринг. В сборнике присутствуют всем известные имена, как Rapoon, Biosphere, Dirk Serries, Robert Rich, Asmorod, Phurpa и другие отличные проекты. В общей сложности в сборнике участвуют 60 проектов, все деньги от продаж пойдут на лечение и восстановление молодой женщины”, - розповідає музикант.  
 
Нагадаємо, інший трек одесита увійшов цьогоріч до компіляції лейблу "Drone Records" під назвою "V.A. (VARIOUS ARTISTS) - DRONE-MIND // MIND-DRONE Vol. 5". 
 
Проект "Monocube" виник у Одесі на початку 2008 року. Його заснував басист Андрій "Hereticae" Гладушевський. На рахунку проекту є, як персональні релізи, так і спліти. Загалом проект працює у стилістиці ritual drone, ambient.