Новини

У мережі з'явився фільм про останній Burn The Scene For Fun

Ювілейний десятий і водночас останній фестиваль Burn The Scene For Fun відбувся 29 червня - 2 липня цього року у лісі біля села Колодязьки під Житомиром. Зараз же у мережі з'явився документальний фільм про цю подію. 

Гурт Blooms Corda презентував новий альбом

Столичний гурт презентував третій свій лонгплей під назвою "Fog Lavender". 

ванпанчмен випустив новий сольний трек

Львівський реп-виконавець, учасник гурту Глава 94, поділився треком "Ок", котрий став промо-синглом до майбутнього кліпу Гоні.

Love'n'Joy презентували сингл з нового альбому

Київський гурт представив слухачам новий сингл "Brut" та анонсував преордер вінілу, на якому вийде анонсований раніше дебютний лонгплей гурту - "Bender On The Silk Road".

Гурт АННА випустив новий міні-альбом

Львівський гурт представив слухачам анонсований раніше міні-альбом "Перетинай за гранню грань". Це перший великий реліз колективу за останні роки, адже другий студійний альбом "Срібна Змія" гурт випустив ще у 2010-му, тобто 8 років тому. 

Freel випустив перший трек з нового альбому

Український реп-виконавець поділився першим треком з майбутнього альбому "Спалах".  Трек називається "Intro" і на нього Freel також зняв і кліп. 

Kiss приїде до України у рамках прощального туру

Відомий американський гурт влітку 2019 року завітає до України у рамках свого прощального туру End of The Road. 

Drunk Diver випустив новий альбом

Львівський сладж гурт представив слухачам новий повноформатний альбом "Палеоліт".  Він є своєрідним продовженням попереднього лонгплею Drunk Diver

Set Adrift та Tomorrow працюють над новими альбомами

Одеські хардкор гурти випустили нові сингли та поділилися своїми планами щодо майбутніх релізів. 

More Music Club знову закривається

Одеський клуб вимушений покинути уже третє приміщення. Зараз, нагадаємо, він знаходиться за адресою Польська, 12.  

Ляна Мицько презентувала власний нойзовий проект

Відома організаторка львівських концертів Ляна Мицько представила свій новий noise doom, ritual drone проект, який отримав назву Dibrowa та його перший реліз "Emelen". Закрита презентація його відбулася під пагорбами Знесіння за Високим замком

svrm випустив новий сингл

Харківський блек-метал проект представив новий трек "Подих смерти", а також поділився актуальною інформацією про наступний альбом. 

Krukh випустив дебютний альбом

Блек метал гурт Krukh днями представив свій перший повноформатний альбом "Безглуздість". Реліз вийшов на лейблі Fallen Empire Records.

Лейбл Dobryi Bober видав збірку ембіенту

Незалежний київський лейбл випустив міжнародну збірку музики — "Layers of Earth/Земні Шари". Більш ніж половина виконавців на ній українські. 

Зэ Джозерс випустили перший повноформатний альбом

Калуський гурт випустив новий повноформатний альбом "Сложные Машинные Биты", Це перший повноформатник хлопців, який вийшов вже з оновленою назвою Зэ Джозерс

Ritual Service випустив дебютну демку

Одеський стонер-дум гурт представив слухачам свій перший демо-запис "We will bury you", який був записаний у More Music Club.

Ezkaton анонсував новий міні-альбом

Український Depressive Black Metal проект представив слухачам один трек з майбутнього міні-альбому "Last Breath". Після дебютного "The Ashbringer", це вже другий міні-альбом в історії гурту.

Гурт Goosła випустив першу демку

Українсько-польський стонер дум гурт представив слухачам своє перше демо "Rite Of Passage". Реліз записувався наживо наприкінці серпня під час Banshee's River Ritual Party в Ольштині. 

Amorphis їде до Києва

Spika Concert Agency представляє великий тур легенд фінського металу - гурту Amorphis. У його рамках музиканти відвідають Україну, Білорусь та Росію. 

Discordant System випустили дебютний максі-сингл

Сіверськодонецький гурт представив свій перший максі-сингл "Orlando". Назва релізу, як і текст одного з треків, відсилає слухача до відомого однойменного роману британської письменниці Вірджинії Вулф. 

Freel анонсував вихід нового альбому

Український реп-виконавець поділився деталями свого майбутнього альбому, який отримає назву "Спалах". Особливу увагу він приділив створенню обкладинки релізу. 

Love'n'Joy анонсували вихід нового альбому

Київський гурт поділився відеотизером свого нового альбому, який отримає назву  "Bender on The Silk Road". 

Обрій та Soulrest випустили спліт

Дві ужгородські дез-метал команди об'єднали свої пісні у рамках нового спліта. Кожен гурт представив по одному новому треку. 

The Tea Ship випустили новий трек з майбутнього альбому

Чернігівський гурт представив слухачам новий сингл, який отримав назву "Хьюстон". Пісня увійде до нового релізу хлопців, який має з'явитися ще цієї осені.