Новини

Лейбл Reason Records випустив збірку хардкору

Одеський DIY лейбл Reason Records днями представив свою нову компіляцію під назвою "Tidal". Як йдеться на сторінці лейблу, до неї увійшли 12 гуртів з усього світу, які мають різний підхід до хардкору, але поділяють дух цієї музики.   

Cape Cod випустив новий альбом

Київський проект нарешті презентував анонсований раніше альбом "Echoes".  Це вже другий повноформатний реліз Максима Сікаленка, творця проекту Cape Cod. 

Zombo готується випустити новий альбом

Львівський реп-виконавець представив новий на трек "Летимо" з його майбутнього альбому. Пісню Zombo записав разом із київським гуртом Тулим

Vivienne Mort випустили новий кліп про друзів і затишок

Київський гурт випустив новий кліп на пісню "Думаю про тебе" з альбому "Досвід". Це перше відео, зняте на треки із цього релізу.

Lucas Bird випустив дебютний альбом

Київський співак Lucas Bird представив дебютний повноформатний реліз "I’m Seventeen" - софт-рок альбом про ніжне відчуття ностальгії та сум за безтурботними часами.

Денні Дельта готується випустити новий альбом

Луцький реп-виконавець кількома синглами анонсував вихід нового повноформатного альбому "Навиджу". 

У Львові пройде масштабний Post-Punk Gig

Лінія Втечі у партнерстві з FESTrepublic організовує на початку жовтня у Львові масштабний Post-Punk Gig.

Гурт Fontaliza зняв кліп проти спекуляції жіночим тілом

Український гурт представив слухачам новий кліп на пісню "Тварина". Текст та відеоряд релізу підкреслюють засилля агресивної сексуальності у сучасному суспільстві. 

Гурт Центра випустив новий кліп

Черкаський реп-гурт Центра представляє нову пісню "Всюдихід" та кліп на неї. 

Manowar вперше приїде до Києва

38 років на сцені, 11 альбомів і сотні неймовірних шоу, - все це про гурт Manowar, який 21 березня 2019 року вперше і востаннє завітає до України. 

Monotonne та Grisly Faye випустили спільний трек

Дніпровський проект Monotonne випустив спільний трек "Ok" з Grisly Faye. Це тривожна шестихвилинна композиція, де вокал Маргарити Кулічової тоне у пульсуючих діпхаус-бітах.

Премія Jager Music Awards вперше пройде в Україні окремо

Ще минулого року змагання Jager Music Awards проводилося водночас на території чотирьох країн: Росії, України, Білорусі та Казахстану. Цьогоріч же премія для українських виконавців стала окремою. 

Zavoloka випустила новий альбом

Київська композиторка та дизайнерка завершила серію релізів, присвячених чотирьом основним природним стихіям, випустивши альбом "Promeni". 

Гурт ЗМА випустив новий міні-альбом

Чернігівський гурт представив новий міні-альбом  "Космический Холод", який є продовженням випущеного два роки тому ЕР "Истлевший". 

Гурт Resolventa випустив дебютний альбом

Київський dark hardcore гурт представив свій перший повноформатний альбом "Окаянные дни". До нього увійшло 14 треків, включаючи інструментальні та скіти.

Гурт Orpha випустив новий кліп на трек "About Water"

Київський melodic hardcore гурт представив слухачам новий кліп на трек "About Water" зі свого останнього і єдиного повноформатного альбому "Orpha".

Endless Melancholy та BILYK випустили ще один спільний сингл

Київський ембієнт проект Endless Melancholy та канадська вокалістка Яна Білик (BILYK) випустили ще один спільний трек - "You and Me". На нього ж був знятий і кліп. 

Extreme Noise Terror вперше приїдуть до України

Відомий британський crust, grindcore гурт наступного року вперше виступатиме в Україні. Наразі анонсовані виступи у двох містах - Києві та Харкові.

Юрій Бондарчук випустив новий міні-альбом

Учасник нині недіючого гурту oh, deer! та проекту Резидент - Юрій Бондарчук - представив міні-альбом "Чорне дзеркало", який присвятив усім, хто лайкає і коментує.

marisha випустила перший сольний альбом

Житомирська виконавиця днями представила свій перший сольний концептуальний альбом "The Little Piece of Summertime Fun".Робота створювалася влітку та восени цього року. 

Гурт Latexfauna випустив новий космічний сингл

Український колектив видав новий сингл "KOSMOS", у якому розповідає про одинокого ксомонавта-дослідника та його розваги.

Strike Each Other готують лютий сет до свого дня народження

Український хардкор-гурт відзначить свій десятий день народження концертом у київському клубі Теплий Ламповий. Серед запрошених гостей вечора будуть й іноземні команди. 

Jinjer збираються до Японії

Наступної весни український колектив вперше поїде з невеликим туром до Японії. 

O'Hamsters збираються у перший європейський тур

Київський celtic punk гурт у листопаді вирушить у перший свій європейський тур. А вже у грудні музиканти організовують великий концерт на честь дев'ятого дня народження колективу.