Новини

Koza Music Battle може припинити існування

Про це у коментарі виданню "Від Тарнополя до Тернополя" розповів засновник конкурсу Ярослав Качмарський. За його словами, формат змагання уже вичерпав себе і потребує переосмислення. 

Burn The Scene For Fun оголосив частину лайн-апу

Ювілейний, десятий фестиваль Burn The Scene For Fun вже анонсував частину учасників. 

Love'n'Joy випустили новий сингл

Київський гурт представив слухачам нову пісню під назвою "Starry Night". Це вже другий сингл із майбутнього альбому гурту. 

Інді-премія Apps Music & Sziget: Awards оголосила переможців

26 травня відбулися фінал і церемонія нагородження інді-премії Apps Music & Sziget: Awards. Перемогу в номінації "Young" одержав гурт Yuko, a в номінації "Europe" – гурт Kadnay, який у результаті виступить на сцені Sziget, одного з найбільших фестивалів Європи.

Українська Вікіпедія проводить конкурс статей про музику

Вікі любить музику — це конкурс статей, метою якого є створення і покращення статей в Українській Вікіпедії на музичну тематику. Організатором є громадська організація "Вікімедіа Україна". Конкурс триває з 1 по 30 червня 2018 року включно.

Гурт Our Atlaantic виграв Koza Music Battle

25 травня у Koza Bar відбувся фінал змагання Koza Music Battle. За головний приз змагалися два гурти: інді-поп колектив Our Atlaantic з Умані та київські гаражні панки Homgo. 

Do Skonu випустили новий сингл

Український блек метал гурт представив новий трек "As Above, So Above", що увійде до майбутнього альбому гурту - "Black Asceticism".

stonefromthesky випустив новий сингл

Київський електронний проект презентував новий  сингл "In a Grove". Цей трек увійде до майбутнього альбому "Spirals". 

Filthy Rich Preacher випустив новий міні-альбом

Черкаський industrial metal проект представив слухачам новий міні-альбом "fLockK".  Він містить 3 нові треки, а також перезведену версію пісні "I Am Demon".

Гурт Yotsuya Kaidan випустив дебютний альбом

Одеський скрімо гурт представив свій перший повноформатний альбом "Крошка-комета". Сьогодні реліз вийшов у цифровому вигляді, але вже скоро його видадуть на касетах, дисках та вінілах. 

Say It Loud випустили новий кліп

Львівський рок-гурт нещодавно презентував нове відео на трек "Там, де ми". Ця пісня увійшла до минулорічного міні-альбому гурту - "The Party Goes". 

Маргарита Кулічова дасть майстер-клас по роботі зі звуком

НЦТМ ім. Леся Курбаса запрошує приєднатися до навчання на короткому курсі по роботі зі звуком та обладнанням у сценічному просторі. Курс проводить Маргарита Кулічова – композиторка, саундпродюсерка, виконавиця (aka Grisly Faye) випускниця Moving Academy for Performing Arts (NL) та студентка магістерської програми університету Kino Eyes (PT).

Зэ Джозерс випустили кліп на пісню "Дурной"

"Найсміливіші діти провінції" випустили відеокліп на головну пісню мікстейпу "Подуставшая Юность" – "Дурной". Гурт передає "Привіт всім хто заплутався" та бігає містом з ходунками для людей похилого віку.

Группа Bahroma выпустила новый лайв

Киевская инди группа презентует живой, акустический перформанс на песню "33" из последнего альбома "Дом". 

r.roo завершує трилогію "delicate reflex"

Київський електронний проект, який нещодавно випустив повноформатник  "schizo romance", уже продовжує роботу над новими релізами. 

Фестиваль Metal Head's Mission оголосив повний лайн-ап

Культовий український фестиваль Metal Head's Mission оприлюднив остаточну афішу з повним лайн-апом цьогорічного фестивалю. Це близько півсотні метал-колективів із різних країн.  

Кашляючий Ед презентує у Львові сольний альбом

Наприкінці червня львівський хіп-хоп виконавець наживо презентує свій другий сольний альбом під назвою "Переклад".

У фіналі Koza Music Battle зійдуться два гурти

До фіналу змагання  Koza Music Battle потрапили два колективи, але переможець буде тільки один. Фінал стартує вже скоро, 25 травня у Koza Bar.

Проект Regina Collage випустив дебютний сингл

Харківський проект залив у мережу свою першу роботу - трек "ode to kraftwerk". Kraftwerk, якщо раптом хто не знає, це німецький музичний гурт, який зробив помітний внесок у розвиток електронної музики, зокрема альбомом "Autobahn" (1974). 

DSPLY випустили останній міні-альбом

Київський гурт презентував свій новий EP "Час" і заразом оголосив, що припиняє існування. 

Braii випустила дебютний міні-альбом

Київський проект презентував дебютний EP "City of Nothing".

В Україні визначать найкращих реп-виконавців

Напередодні четвертої річниці існування портал rap.ua та Jagermeister вперше проведуть фестиваль-премію Jägermeister RAP.UA Awards, на сцені якого зберуться діючі реп-виконавці України. 

Волок випустив новий альбом

Київський drone, dark-folk проект  представляє новий лонгплей, який отримав назву "Хоровод".

Ai Laika! виступлять у Києві наприкінці червня

Київське дівоче панк-тріо, яке повертається до концертної діяльності після тривалого мовчання, анонсувало дату першого концерту. Виступ гурту відбудеться 22 червня у київському клубі Mezzanine