31.03 Ashen Dominion fest | Київ

Sat, 31.03.18 - 05:00
MonteRay Live Stage
200/300 грн.
Суха, що обпалює вогнем, спека принесла на землю спустошення і безнадію, безвихідь та дихання смерті, прах і владу темряви. Спеціально для прихильників темної сцени з'явився новий фестиваль, який організовано українським лейблом Ashen Dominion.
 
Лайн-ап:
 
Оne-man band зі східно-українських земель, з допомогою сесійних музикантів, вперше вийде на сцену, щоб представити свою чудову музику, на стику атмосферного блек металу та ембіенту, в концертній версії. Глядачі побачать візуальне втілення новітнього альбому "Forestpaths".
 
Вісники смерті, що ввібрали в себе таїнство Слобожанщини та окультний дух Закарпаття. Група, котра, сама того не бажаючи, пише саундтреки до фільмів жанру Horror.
Весною 2018-го року, руйнівна сила чуми знову впаде на береги Дніпра.
 
Яскраві представники харківської блек метал сцени. Після трирічної паузи, весною цього року група випустила новий альбом - "Titahion: Khaos Manifest", і планує відновити концертну діяльність. У В рамках фестивалю, будуть представлені як нові, так і класичні треки.
 
Флагмани українського атмосферного блек металу. Група, що нещодавно випустила свій новий, 8-й альбом - "Planetarium", котрий був чудово сприйнятий як західними, так і вітчизняними критиками. Спеціально для цього фестивалю альбом буде зіграно повністю.
 
Одні з лідерів вітчизняної блек метал сцени, група, що випустила за свою кар'єру шість повноформатних альбомів, які з роками стали частиною візитної картки української важкої сцени для західного слухача. Група представить ексклюзивну україномовну програму. 
 
Квитки уже в продажу:
200 гривень - фан зона
300 гривень - VIP