ТОП-2017: Даніела Заюшкіна (Vivienne Mort)

Треки Vivienne Mort настільки часто зустрічалися у наших плейлистах, що було би просто дивним не дізнатися, що, в свою чергу, слухала у 2017 році лідерка гурту - Даніела Заюшкіна

До Вашої уваги ТОП-5 релізів 2017 року за версією Дани. А тим часом ми продовжуємо збирати ТОП-2017 форумчан Neformat.com.ua (долучитися тут), підсумки якого ми оприлюднимо наприкінці січня. 

 1. Покруч - Диптих

Я хвилююся і переживаю над глибиною музики "Диптиху". Для мене це надзвичайно талановито і красиво. Нестримна, рушійна сила. Виразити музикою все, що було. Взагалі творчість гурту Покруч для мене близька і цінна. Важливо і радісно чути, що ще існують вільні художники і вони не беруться за музику без натхнення.

2. Constantine - Один

Милуюся вокалом і поважаю артиста за сміливе самовираження своєї інакшості. Як сам сказав Constantine, "лучше быть самой собой, чем сосной с псевдолиствой". Підтримую від усього серця. До речі, класно, що тексти писалися якимось іншим методом, ніж переклад текстів зарубіжних пісень, як часто в нас роблять.

3. Антоха МС - пісня «О, Музыка», альбом "Советы для молодожёнов" 

Антон Кузнєцов співає, грає на трубі і танцює. Його музика чесна, добра і зворушлива.

4. Тигран Амасян - An Ancient Observer

Новий альбом вірменського піаніста і композитора дуже хороший, і він не забирає стільки сил як попередній. Якщо повністю віддатися музиці Тиграна, в момент прослуховування може здатися: "Я зараз вибухну, бо я не можу все це переживати". Він підходить під будь-який пейзаж з життя, але не підходить як фон для інших занять. Під цю музику потрібно дивитися на день.

5. Little Simz - Good For What, альбом "Stillness In Wonderland"

Вірю цій виконавиці. Як мені здається, її тексти співпадають з її думками.​ 

***

Попередні ТОПи: 

Маргарита Кулічова (Grisly Faye)

Юрій Казарян (White Ward)

Тетяна Янковська (Hindu)

Ігор Сидоренко (Stoned Jesus, Krobak)

Ляна Мицько (Лінія Втечі)

Ігор KyLЯ (Тулим)

Рената Кажан (Zukkor Zzov)

- Філ Добров (Robustfellow)

Neformat.com.ua ©