Stay Tuned! Vol.15 Владислав Єременко (The Tea Ship)

Владислав Єременко, голос гурту The Tea Ship, творчість якого можна порівняти із машиною часу: або легендарні 60-ті, або бурхливі 90-ті. Дух Каліфорнії та Маямі з присмаком холоду "Північної столиці".

Класичний вітчизняний реп, класичний вітчизняний панк, Димна Суміш та багато цікавинок, які ще не з'являлися у наших плейлистах. 

Петя и Волки (Peter and the Wolves) - New Star

Ця пісня зачепила мене більше, ніж інші. Уся справа в тексті, він ну дуже класний і, звичайно, мені дуже подобається, як він виконаний. Якщо казати про музику, то у Петя и Волки кожна пісня цікава, особливо цікаві гітарні соло, ні в кого в Україні я таких не чув.

Omodada Gee - У містах

Ну дуже подобається пісня, вже з перших акордів задає хороший настрій. Взагалі ці тернопільські чуваки надзвичайно талановиті і в різних проектах реалізували багато хорошої музики.

Hiels - Hardbeat

Приємна на слух і цікава в плані аранжування композиція. Мелодії постійно трохи змінюються, а в самому кінці вони грають частину пісні "Dear Prudence". Hiels зацікавили мене нестандартним поглядом на вже замкнутий у певні рамки інді-рок.

STINX – Antisocial

Круті чуваки, які грають крутий панк-рок. І якщо в деяких гуртах приставка панк в жанрі може бути суперечливою, то у випадку зі STINX питань не може бути, бо тру.

Вхід у змінному взутті (ВУЗВ) - Бо вже той день, коли...

Гурт, який я почув ще в дитинстві на касеті. Любив подібну музику раніше, з задоволенням можу послухати і зараз, а ВУЗВ - велика вдячність за те, що вони робили.

Станция Мир — Дежурный по звонкам

Прості і класні. Можливо, комусь і не припаде до душі творчість цього гурту, але впевнений, в Україні є багато їхніх фанів.

Dead Boys Girlfriend - S.O.S.

Завжди мріяв потрапити на їхній концерт у якесь маленьке андеграундне місце або на великий фест. І там, і там уявляв велику кількість народу, яка буде без пам’яті відриватися під цю пісню.

LЮК – L5

Обожнюю ЛЮК! Не шукаю сенсу в текстах, просто насолоджуюсь вокалом Сана, французькою мовою і грою крутих музикантів.

Indie-ya - Dear Neighbours

Найтепліші відчуття викликає музика гурту Indie-ya. Вони все робили цікаво, як музику так і виступи.

Белки – Декорации

Тут коментарі будуть зайвими

Димна Суміш – Листи

Подобається текст, те, що він у собі несе і сама атмосфера. Взагалі з альбомом "В Країні Ілюзій" у мене пов'язані найтепліші спогади, і коли я його слухаю, в моєму житті настає весна, з’являється натхнення і все стає дуже добре.

Читайте також попередні випуски рубрики: 

Neformat.com.ua ©