Stay Tuned! Vol. 29 Сашко Шаленко (Зомбі Їдять Моїх Сусідів)

Автор сьогоднішньої підбірки - Сашко Шаленко, вокаліст київського грайндкор гурту Зомбі Їдять Моїх Сусідів. У його плейлисті спокійно уживаються популярні реп-артисти, як-от Баста, і глибокий метал-андеграунд, на кшталт Дідька Лисого. І це правильно, адже так набагато цікавіше. 

Банги хэп - Однажды

Пісня з дебютного альбому "Было так"  культових миколаївських ветеранів хіп-хопу. Попри зіркові дуети з танками-тартаками, так і залишилися в андеграунді. Єбашать з 92-го року…

Impact - Кричи

Був колись такий чувак, який продавав крадені ліцензійні диски з заводу, йому батя привозив з роботи. Купували у нього, в основному, різні імбецили всяких там шансон-легенд і т.д. А я у нього був віп-клієнтом по рок-мєталу))) Так мені потрапляв не лише забугорний метал, а й цікаві наші банди. Офігенний репкор з 90-х на альбомі "Just When You Thought It Was Over...".

Keepler 18 – Barriot

Сєня і бразерс продовжують радувати якісною музикою міжнародного рівня. Тема грає у голові періодично, особливо, коли їдеш у потязі третього класу)

Дідько Лисий – Врятуй себе від пекла

Кльовий і недооцінений, на мою думку, бенд. Таким справжній метал і повинен бути.

WOOL – Шерсть.Шерсть.Шерсть

Йобаная йобань і траханая трахань, у хорошому розумінні) Мені важко описати цей опус, але час від часу я до нього повертаюсь і ганяю касету по колу.

Totentanz – Болотные солдаты

Була колись така банда потужна. Як і належить справжньому андеграунду, записали кілька кльових треків і зникли. Хороший краст з ароматом стенчкору.

И Друг Мой Грузовик – Внутренний гринпис

Соціалку та інші проблеми людства не обов’язково висловлювати матами, екстремальним вокалом і т.д. Грамотна лірика і самобутня музика.

Inquisition – The Flames of Infinite Blackness Before Creation

Дагон уже 30 років фігачить кльовий блек і з кожним наступним альбомом піднімається на новий рівень.

Dead Can Dance - Children of the sun

Якщо існує термін "божественна музика", то це про них. Гурт-епоха, гурт-тисячоліття.

Дельфин – 520

Андрюха повернувся до соціальної лірики. І хоч тексти написані більше про Рашку, але це стосується будь-якої держави, адже "сломанные на треть устройства наших голов" не мають національності. Лірика проста і глибока водночас, музичка теж на рівні.

Phobia - Don't Hate The Pain, Hate The Game

Причини та наслідки, так би мовити. Той випадок, коли грайндкор лікує душевні хвороби та піднімає настрій.

Баста – Сансара

Їхав у таксі, у водія грав цей трек. Я спитав, хто виконує і був приємно здивований відповіддю) Завжди думав, що цей чувак писав якусь хуйню для тупих малолєток і різних обсосів, а тут така зріла музика з глибокими темами. Може, Калі Юга і справді уже закінчується?

Попередні випуски: 

Neformat.com.ua ©