5 позитивних моментів 2018 року від Atanas Bro

Минулого року ми ділилися з вами топами релізів від різних представників української музичної сцени. Цього ж вирішили не повторюватися і попросили музикантів і не тільки розповісти 3-5 найбільш позитивних речей, які сталися у їх музичному житті чи творчій діяльності протягом 2018-го. 

Відкриває нашу передсвяткову рубрику Atanas Bro (Sex Blender, Electric Meadow Fest). І ось його 5 позитивних моментів 2018 року: 

1) Буду максимально стислим, бо ми знаходимось зараз у турі з Dope Smoker та Sex Blender. Це вже наш другий цьогорічний тур. І я можу сміливо говорити про те, що організація Electric Meadow успішно переростає в букінг агенцію. Це і буде першим позитивом.

2) Ми з Sex Blender релізнули альбом "Hormonizer", який виявився достойним вух слухачів, гарно обкатується в євротурах і вже весною вийде на британському Drone Rock Records на вінілі.

3) Я дуже радий нашій співпраці з Хмільним Домом Роберта Домса у Львові. З появою лояльного майданчика для проведення заходів повертається надія на відродження андеграунду у Львові)

4) Нетворкінг: співпраця з Ляльковим театром також дала плоди у вигляді можливості обладнати своє звукове приміщення для експериментів зі звуком і можливості творення музики.

5) Безвіз!)

Дізнатися більше про Атанаса та його діяльність можна з нашого інтерв'ю. 

Інші публікації у цій рубриці тут: https://www.neformat.com.ua/rubrika/5-pozitivnih-momentiv-2018-roku
 

Neformat.com.ua ©