3 позитивні моменти 2018 року від Андрія Фріла

Минулого року ми ділилися з вами топами релізів від різних представників української музичної сцени. Цього ж попросили музикантів і не тільки розповісти 3-5 найбільш позитивних речей, які сталися у їх музичному житті чи творчій діяльності протягом 2018-го.  Продовжує нашу передсвяткову рубрику реп-виконавець Андрій Фріл (Freel, екс-редактор Rap.ua), який виділив три найбільш позитивні моменти свого року.  

2018-й став для мене роком-викликом, роком проектів.

По-перше, я закінчив свій альбом "Спалах", дебютний сольний альбом. Я довго писав його, потім, працюючи на 4 роботах, не встигав робити музику, потім довго збирав все докупи, але врешті опанував себе, позвільнявся з робіт і закінчив альбом. 12 пісень, 2 скіти — от вони, перед вами.

По-друге, я цей альбом випустив. Як з'ясувалося, випускати альбом чи не складніше, ніж його написати, принаймні, психологічно. Я перфекціоніст, тому просто залити альбом на саундклауд і закинути посилання в фейсбук — це не про мене. Я ретельно готувався, зняв кілька відео, розпланував усі інфоприводи на півтора місяця вперед, і тільки тоді стартував. Мені багато хто казав, що, можливо, варто було найняти когось, хто писав би прес-релізи та робив би розсилки. Згодом всі визнали, що у мене самого це і так непогано вийшло. Здається, все, як я і планував.

На третій пункт назбирається всього потроху. Так само, як я готувався до випуску альбому, зараз я готуюсь до концертів у 2019-му (соромно називати, приміром, 5 виступів, як це роблять деякі музиканти, туром), уже пишу наступний реліз — це буде ЕР, займаюсь перевиданням альбомів мого гурту На Відміну Від, і намагаюсь підкорити Ableton, щоб самому писати біти.

Звільняйтесь з робіт і робіть музику! Ви або станете рок-зірками, або ганебно повернетесь в офіс. Що тут втрачати?

Інші публікації у цій рубриці тут: https://www.neformat.com.ua/rubrika/5-pozitivnih-momentiv-2018-roku

Neformat.com.ua ©