Zombo випустив новий сингл

Львівський реп-виконавець представляє новий сингл "Весна". 

"Цей трек для мене це повна імпровізація. У перший день карантину я повертався додому після прийому пацієнтів з чітким відчуттям — треба написати щось нове. Ну не сидіти просто так вдома 2 тижні. І вже наступного дня ми зібрались з бі-боєм та діджеєм Rief Chocka у мене на домашній студії. Ріф вже давно пише хіп-хоп біти і мав з собою багато заготовок, але, в результаті, ми написали все з чистого листа. Натрапивши на вдалий семпл, за кілька хвилин зазвучав ще сиренький біт. На вулиці ще було холодно, та в мене в голові вже крутилась весна. Так я швидко зімпровізував приспів. А протягом наступних днів не припиняв римувати та записав куплети", — розповів репер.

Зведення та мастеринг треку здійснив DJ Shon з Kickit Records, а Анастасія Бонішко (ілюстраторка, художниця фільму "Loving Vincent" та фотографка зі Львова) зробила імпровізований фотосет для каверу синглу.

Реліз треку відбувся за підтримки лейблу Past Future Jam.

Наразі Зомбо працює над кількома новими синглами та альбомом. Нагадаємо, нещодавно також вийшов його спільний сингл "Вогненебезпечно" із гуртом Тулим.

Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods.  Зомбо співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших.

Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо у соцмережах:

Facebook - https://www.facebook.com/zomboone
Telegram - https://t.me/Kamenecha
Soundcloud - https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram - https://www.instagram.com/zombo.official