Celophys випустив новий сингл

Лейбл Robustfellow представляє нову пісню "H​.​O​.​I​.​M." черкаського сладж гурту Celophys. 

"Писався реліз на моїй домашній студії OwlCraft studio протягом останнього місяця. Цього разу всі інструменти та голос писав я сам, а також займався накопиченням та мастерингом. Також вирішив повернути стиль гурту, з якого він починав свій шлях, тому жартома написав деякий час тому, що я повернув Celophys у Celophys. А саме більш думові та стоунер думові рифи, с таким же саундом, не винаходячи знову велосипед", — розповів у коментарі Неформату творець проєкту Олександр Береговий. 

Назва релізу, за словами музиканта, розшифровується, як "How old is Moon?".

"Сама ж тематика пісні торкається роздумів головного героя (якщо так можна сказати), наскільки ж насправді існує світ, у якому ми живемо, ну і, звісно, традиційно не минулося і без палеонтологічних тем у тексті", — додає виконавець. 

Обкладинку синглу Олександр Береговий робив також самостійно.

"На ній багато елементів накладено один на одного, це як шана альбому "Phobos elevator" (ред. один з попередніх релізів Celophys). А що там, я думаю, кожен побачить сам, так цікавіше", — зазначає Олександр.

Ще цього року, або ж наступного, музикант сподівається записати новий альбом, куди, імовірно, потрапить і згаданий вище сингл. Також у лайн-апі гурту знову зміни, але детальніше про них колектив розповість уже по завершенню карантину. 

Сингл уже доступний на стримінгових сервісах.

Нагадаємо, останній повноформатник "Fried Chordata" за підтримки того ж таки лейблу Robustfellow проєкт випустив минулого року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Celophys — це stoner doom\sludge дует, який виник у місті Черкаси у 2012 році. Перший альбом "Triassic Desert" вийшов у 2012 році та був записаний у вигляді трьох частин, але незабаром після цього команда перетворилася в дует на чолі з засновником / барабанщиком / солістом Олександром Береговим та гітаристом Мирославом Копійкою. У такому складі бенд записав ще три альбоми – "Phobos Elevator" (2013, випущений Emetic Records, який відомий роботою з Eyehategod, Buzzoven, Bongripper, Crowbar та іншими зірками сладжу), "Ammonite" (2015) та "Fried Chordata"(2019). Гурт працює з незвичайним сетом тем, який містить палеонтологію (ви можете знайти відображення цієї теми у художніх роботах), космос, 420 та особистий досвід. У музичному плані Celophys – це сладж з елементами дез-металу, хардкору, думу й стоунеру.

Celophys у соцмережах:

http://celophysdoom.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/celophysdoom