Тулим і Зомбо випустили новий сингл

Київський реп-гурт Тулим і львівський реп-виконавець Зомбо представили спільний трек "Вогненебезпечно".

"Одного ранку після похмілля на Львівщині 2 репери зі столиці та галицькі бро зібрались пити каву. Надворі був лютий, і хлопці якраз прокинулись після концерту Тулим, що відгримів у колишній "Ляльці". Куля показав біт від A.Rubik-а, який давно чекав свого часу. Зомбо залив каву Жокей кип'ятком, на ходу згадуючи, як їхав у тягнучці за бензовозом, і наспівав приспів фрістайлом, видавши тему треку "Вогненебезпечно"Дамант одразу ж придумав куплет, за ним Куля вальнув дві пляшки Опілля Білого і записав свій шматок. На наступний день, діджей Шон закрутив джойнт, приправив трек своїми фірмовими скретчами та гарно все визвучив", — таку історію створення пісні розповів нам учасник Тулим Ігор Куля.

За його словами, на створення треку реперів надихав "вогняний двіж у Львові, енергія від якого лишилась ще на наступний день". 

Обкладинку для синглу намалював інший учасник гурту Тулим Дамант.

На 2020 рік і Тулим, і Зомбо готують кілька відео та синглів, також Куля і DJ Shon випускатимуть інструментальні релізи.

"Паралельно працюємо над повноцінними LP, але не будемо обіцяти їх у 2020. Цього року будемо релізитись у форматі синглів та ЕР", — додає Ігор

Нагадаємо, останнім релізом гурту Тулим був міні-альбом "Землетрус", що вийшов у листопаді минулого року. А Зомбо у червні 2019-го випустив повноформатний альбом "Неймовірна простота".

Тулим — український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами — Максом (DMNT) й Ігорем (KyLЯ). На їхньому рахунку три повноформатні альбоми, один EP та чимало синглів. Гурт виступав у більшості великих міст України, а також за кордоном, наприклад, на чеському хіп-хоп фестивалі Hip Hop Kemp. Окрім того, у 2015-му колектив ділив сцену з Onyx у Болгарії. 

Тулим у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/tulymkyiv/
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TulimKyiv
Soundcloud: https://soundcloud.com/tulym_kyiv
Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com 

Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods.  Зомбо співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших.

Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо у соцмережах:

Facebook - https://www.facebook.com/zomboone
Telegram - https://t.me/Kamenecha
Soundcloud - https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram - https://www.instagram.com/zombo.official