7 Hours Later презентували дебютний кліп

Бруклін та Україна утворили хіп-хоп супергурт 7 Hours Later і вже презентували дебютний відеокліп на пісню "Persistence".

Відомий хіп-хоп дует M-TRI та DJ Leecy T з Брукліна, НьюЙорк об'єдналися з українськими виконавцями Dee the Conscious One і Vagskee, щоб сформувати 7 Hours Later. Четвірка вибрала саме таку назву, оскільки це різниця у часі між Нью-Йорком та Україною, яка, на думку M-TRI, "була основним фактором у спілкуванні та реалізації цього проєкту".

M-TRI та DJ Leecy T почали співпрацю з Dee The Conscious One у 2013 році над піснею під назвою "Rush", яка в кінцевому підсумку увійшла до альбому дуо з Брукліна 2015 року під назвою "Monday Morning Music". Через рік після цього Dee об'єднався з Vagskee для випуску EP, який отримав назву "Amazing How It's Goin' Down In This Life", і пазл під назвою 7 Hours Later було складено.

Усі четверо артистів — ветерани, чий вплив виходить далеко за межі відведених сцен і через 7 Hours Later вони хочуть показати світові, що хіп-хоп — це універсальна мова.

Артисти, які віддають перевагу бум-беп звучанню, випускають свій дебютний однойменний EP "Persistence" 13 грудня 2019 року на лейблі 410 EntertainmentBK. Реліз складається з п’яти треків, кожен з яких демонструє креативність лірики поверх жорстких ударних, розбавлених мелодійними семплами. M-TRI та Dee the Conscious One по черзі прокачують мікрофон, DJ Leecy T відповідає за запили, а Vagskee - за біти. Робота над релізом тривала понад 5 років.

Соцмережі гурту:

https://www.facebook.com/mtrianddjleecyt/
https://www.facebook.com/deetheconscious1/
https://www.facebook.com/vagskeebeats/