Ethereal Riffian випустили третій сингл з нового альбому

Київський гурт представляє третій сингл "Unconquerable" з третього повноформатного альбому "Legends" та лірик-відео на нього. Прем'єра пісні відбулася на порталі Riff Relevant. 

Над роликом "Unconquerable" працювала київська відеографка Анастасія Хоменко і, до слова, це був її перший досвід у створенні саме лірик-відео. У роботі використані кадри Beachfront, Magges, Tony, NASA, Motion Digital, Taylor Mefford, Simon Maldoct, Motion Places, Mark Schellenberg, Stockfootage, William Ehrendreich, Creative Film, Val Kornev Photography. 

Нагадаємо, третій повноформатний альбом гурту київського гурту Ethereal Riffian буде виданий лейблом Robustfellow Prods. 6 вересня 2019 року. Альбом "Legends" вийде на дисках, платівках, касетах, а також у цифровому форматі. Кожна версія альбому буде вирізнятися своїм мастерингом та дизайном. Окремо буде підготовлена лімітована серія видання альбому, яка дозволить як слід зануритися у всесвіт нового релізу.

Треклист альбому:

1. Sage’s Alchemy
2. Born Again
3. Dreamgazer
4. Legends
5. Kosmic
6. Unconquerable
7. Moonflower
8. Pain to Wisdom
9. Yeti’s Hide
10. Ethereal Path

Трохи раніше гурт випустив кліп на пісню "Legends" з цього альбому та сингл "Kosmos".

Автор обкладинки релізу - Юра 'xninja' Нагорний. 

Гурт Ethereal Riffian був заснований у 2010 році.На рахунку колективу два повноформатні альбоми та навіть книга. Останній повноформатний альбом "Aeonian" гурт випустив ще у січні 2014, що робить "Legends" першим лонгплеєм Ethereal Riffain більш ніж за 5 років.

Ethereal Riffian в соцмережах:

ВК: https://vk.com/etherealriffian
FB: https://www.facebook.com/etherealriffian
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXvxNJpBTx9o_ftjD8sAf6w
Bandcamp: https://etherealriffian.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/etherealriffian/