У Києві просто неба відбудеться масштабний техно-рейв

ACID Kyiv збирають у рамках одного фестивалю зірок, що за останні роки стали мільйонниками YouTube. Їх запрошують на наймасштабніші опен-ейри світу, вони грають перед десятитисячною стадіонною публікою у Європі. Цього літа вони відвідають Київ у рамках одноденного рейву, який відбудеться на території Зеленого театру.

На меті проєкту сформувати нову електронну музичну культуру столиці. Техно-рейви можуть відбуватись просто неба, на цікавих зелених локаціях та з легкою атмосферою великої вечірки.

Лайн-ап:

- Joris Voorn - один із найбільш відомих та впізнаваних артистів електронної сцени планети. Його треки входять в хіт-паради всіх журналів про танцювальну музику, очолюють чарти від Mixmag, звучать в сетах кращих діджеїв світу — Carl Cox, Derrick May, Laurent Garnier та ін. Він розриває наймасштабніші електронні фестивалі світу, серед яких Awakenings, Ultra та Tomorrowland. 

- Âme (Live). Франка Відеманн — один з двох учасників всесвітньо відомого електронного дуету Âme. Свого часу, колектив перевернув музичний світ, поєднавши техно з мелодійним соуловим звучанням. У 2004 році з виходом однойменного альбому "Âme", вони потрапили в усі авторитетні музичні видання і стали вагомими представниками техно-сцени. Відтоді колектив випустив понад 20 повноцінних релізів. Стали резидентами культових клубів Robert Johnson, Fabric і Panorama Bar. Створили один з найвпливовіших і креативних лейблів Німеччини - INNERVISIONS. Франк Відеманн зміг знайти місце в своєму насиченому графіку між виступами в Berghain і Loveland Festival, і 2-го серпня він відвідає Київ. 

- Victor Ruiz - бразильський продюсер з Берліна. Його треки постійно очолюють списки Beatport та стають основою виступів та міксів таких артистів як Oliver Huntemann та Thomas Schumacher. Роботи з унікальним звучанням через рок-н-рольний бекграунд Victor Ruiz легко впізнавані поціновувачами електронної музики у всьому світі. Його офіційні ремікси створені спеціально для таких майстрів електронної сцени, як MOBY, Stephan Bodzin і Dubfire задають тон вечірок на головних танцполах світу.

- OXIA - один з найбільш шанованих ді-джеїв та продюсерів Франції. Його кар'єра триває понад двадцять років активних гастролей по всіх континентах планети. Його трек "Domino" став культовим серед шанувальників електронної музики та переступив позначку в 40 млн прослуховувань на YouTube. OXIA робить ремікси для Moby, Moan і Diversions Music. А його вклад в Knee Deep in Sound Ibiza 2018 важко переоцінити. Все це OXIA поєднує з п'ятирічним співпрацею з Music On Ibiza.

- The Organism — єдиний український артист в нашому лайнапі, але він відомий далеко за межами нашої країни. Його треки звучать в кращих клубах світу, в сетах таких виконавців як Solomun, Dixon, Ame, DJ Tennis, Dennis Ferrer, Andhim та ін. Його EP "Rite" випущений на початку 2019-го спільно з главою лейбла Disco Halal Moscoman, був відзначений DJMag і легендарним Пітом Тонгом в його радіошоу на BBC Radio 1. А EP "Gypsy" з реміксом Тіма Енгельхардт, зайняв 25-е місце в топ 100 кращих композицій від Beatport і 4-е в топі жанру Melodic House & Techno.

Рейв відбудеться 2 серпня у Зеленому Театрі. Квитки на нього можна придбати онлайн по 750-1500 гривень,  

Подія у соцмережах:

 https://www.facebook.com/events/448059952644005/