У Львові пройде фінал батлу Король Заходу

30 червня у Львові відбудеться фінал першого сезону Короля Заходу. У двобої зійдуться два MC - Капітан Смоллетт та Levyy MC.

Король Заходу - це проєкт, який робить зміни в україномовному хіп-хопі. Сезон розпочався 28 вересня 2018 року. За цей час було проведено груповий відбір, в якому брали участь 16 MC з цілої України. За результатами відбору в 1/4 плей оф змагань пройшли 8 учасників. 

Дорога Капітана Смоллета. На груповому етапі посів 2 місце у групі С. В 1/4 змагався з Йорк МС де переміг його з рахунком 3:0. У півфіналі зійшовся у битві з Туром, де з невеликим відривом переміг Тура з рахунком 2:1, тим самим взявши реванш за програш на київському майданчику.

Дорога Levyy MC. Відбір проходив у групі D, де посів також друге місце. В 1/4 зійшовся з Nemo322, вигравши даний поєдинок з рахунком 2:1. У півфіналі зійшовся з представником свого творчого об'єднання Шершнем. Де переміг його з рахунком 2:0.

У рамках фіналу відбудеться позатурнірний батл Dorian vs Ericsson. Також відбудеться Beatbox battle. Танцювальний номер Twerk перед фіналом. Dj Shon буде грати нам україномовний хіп-хоп. Хедлайнером вечора буде Alina Pash.

По закінченню фіналу буде лонгмікс з усіма учасниками проєкту.

Квитки можна придбати онлайн по 200 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/2777904658949059/