Проект Abendland просить допомоги для випуску нового альбому

З нагоди нещодавньої річниці дебютника Максим Солодовник - лідер проекту Abendland і засновник видавництва Eisenturm - звернувся зі сторінок свого музичного блогу до слухачів. Музикант збирає кошти для випуску нового альбому. 

"Виповнилося рівно три роки з моменту релізу дебютної платівки мого основного (і наразі єдиного активного) музичного проекту, заснованого у похмурому листопаді 2014. За ці три роки відбулося неймовірно багато... Події переважно були драматичними, тож попри багатство творчих планів і чітке уявлення про перспективи, запис лонгплея-наступника сильно змістився за шкалою часу. Що ж, тим більше життєвого і мистецького досвіду вбере у себе майбутній альбом.

Якщо вам подобається музика Abendland, вишукана поезія або просто є шляхетне бажання стати в міру власних сил меценатом чи меценаткою майбутньої другої платівки проекту, зробити це дуже просто:

Приватбанк 4149 4991 1143 3171 (UAH, Максим Солодовник).

Кожен, хто зробить внесок, буде вписаний в історію українського дарк-фолку в розділі подяк в буклеті майбутнього альбому. Якщо ж є бажання зробити це інкогніто, у рядку "призначення платежу" зазначайте "анонімно", - повідомляє Максим. 

Кожен внесок є цінним і потрібним, адже проект наразі де-факто є ванменбендом, тобто вся відповідальність за нього лежить на Максимі. 

Нагадаємо, дебютний студійний повноформатний альбом колективу вийшов 17 травня 2016 року.

Гурт Abendland було засновано в Україні пізньої осені 2014 року. До першого складу новоствореного гурту увійшло двоє артистів: Макс Солодовник – вокал, переклад лірики українською мовою, концепція проекту, візуальний дизайн; Сергій Ягода (учасник Gamardah Fungus) – гітара, бас, польові записи, семпли, синтезатор, цифрові барабани; музика та аранжування, саундпродюсування. Зараз же у складі проекту залишився тільки Максим. Дебютний студійний повноформатний альбом колективу вийшов 17 травня 2016 року.

Abendland у соцмережах:

ВК: https://vk.com/abendland
Facebook: https://www.facebook.com/Abendland2014/
Badcamp: https://abendland.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/abendland_ua/