alyona alyona випустила трек про обіцянки

Імовірно, це реакція виконавиці на скандал, який розгорнувся навколо її присутності на форумі Порошенка.

Нагадаємо, 29 січня у Києві відбувся форум, де президент Петро Порошенко оголосив, що балотуватиметься на другий термін. Помітила на форумі і реп-виконавицю alyona alyona. 

Пізніше дівчина пояснила свою присутність на заході тим, що її начебто заманила туди обманом, хоча згодом стерла свій пост у Фейсбуці. 

"Мені зателефонував голова Баришівської районної адміністрації та запропонував взяти участь у конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю моєму садочку. Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну кампанію Петра Порошенка", - пояснила Альона.

У той же час на своїй Фейсбук сторінці голова Баришівської РДА Володимир Горковенко заявив, що дівчина знала, куди йде і відсиділа весь форум до самого кінця. 

"Співачка Альона Альона, яка заявила, що ніби-то обманом потрапила на Форум до Петра Порошенка, виявляється мала офіційне запрошення. Тобто, вона прекрасно знала про сам захід. І, більше того, досиділа до його завершення", - заявив чиновник. 

Після цих подій чимало користувачів соцмереж висловили своє невдоволення діями реп-виконавиці, а дехто навіть приспускав, що це такий піар-хід. 

 У будь-якому випадку сьогодні alyona alyona випустила новий трек під назвою "Обіцянки", з контексту якого можна вловити невдоволення політиками. Вона супроводила його коротким описом - "Мiй останній коментар". 

Нагадаємо, alyona alyona (Савраненко Альона) - вихователька дитячого саду з Баришівки, яка цієї осені дебютувала із двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona