У Калуші пройде черговий Back to Youth

Уже вчетверте фестиваль Back to Youth пройде навесні цього року у місті Калуш

Фестиваль триватиме 2 дні, а саме 12 та 13 квітня та проходитиме у кількох нових концептуальних локаціях. При цьому музична частина Back To Youth 2019 відбуватиметься у двох місцях, які будуть відрізнятись, як звуковим контентом, так і атмосферою самого місця проведення. Мова йде про Sadwave Stage (S) та Hardwave Stage (H). 

"Ми хочемо, щоб ви достатньо помріяли, поплакали, покричали, позлились, тому сподіваємось, що Line Up нас не підведе", - зазначають організатори. 

Анонсовані учасники:

  • Bedroom Talks (S) проект екс-учасника рівенської формації Cold Comfort. Холодна музика для гарячих сердець. Машинні ритми, які не дадуть вам стояти осторонь. 
  • Глава 94 (H). Наступні учасники, не вперше в місті К., але вперше на Back To Youth 2019. Соковиті порції панчів і рим з культурної столиці. Львівське репло трощитиме ваші кабіни на hardwave stage.

Літера вказана біля виконавця вказує на один із майданчиків.

Для відвідувачів працюватиме команда кураторів і кілька фестивальних просторів. Окрім музичної програми додадуться спортивні, творчі та соціально активні атракції.

"Два дні ми проживемо, як один організм, розширивши межі, як самого Back To Youth, так і свої власні", - додають організатори. .

Інформації про квитки наразі немає, як і точних локацій фестивалю. За цими подробицями, а також за подальшими анонсами учасників можна стежити на офіційних сторінках фестивалю. 

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/285222768807118