Ormood випустив дебютний сингл

Львівський Drone Doom проект днями випустив свій перший сингл - трек "Clinging to Life"

"Ormood - це не спосіб вирватися з життя, сховатися від реальності, під виглядом ваших переконань, волі чи вчень різних богів. Це не спосіб приховати вашу порожнечу, поглинаючи світогляд інших людей, захоплюючись лише яскравими образами. Ormood - це не спосіб захистити себе, прикриваючись богом в зручний і незручний час. Це не спосіб змусити себе повірити. Це не профанація, покрита мішурою красивих цитат. Це не глибина без глибини.

Ormood - це спосіб розвіяти ілюзію, розкрити всі страшні та красиві таємниці життя, бути цілком чесним з самим собою, зіткнутися з усім віч-на-віч, зняти шкіру, випити кров, перетворити ваше тіло і розум зсередини, прийняти свою долю, прийняти себе, знайти свою життєву мету, передати себе в руки праотця. Ormood - це спосіб позбутися своєї гордості, це спосіб не купитися на трюки на духовному шляху, не йти на хибне світло. Ormood - це медитація без мети. Ormood - це болісний момент у задоволенні. Момент прийняття. Момент усвідомлення. Момент узгодження. Це щось між діями", - йдеться в описі проекту.

Творцем Ormood є Володимир Орм, який пише Drone Doom, а також експериментальну музику. Базується музикант у Львові. "Clinging to Life" - перша йог пісня у рамках нового проекту. 

Ormood у соцмережах:

https://ormood.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/watch?v=SfYFURIlHhk
https://www.facebook.com/ORMOOD