Kharkiv Hardcore Fest анонсував частину лайн-апу

5-7 квітня 2019 року до Харкова повернеться Kharkiv Hardcore Fest II. Вперше цей фестиваль відбувся у квітні 2017 року і зібрав у лайн-апі сім потужних українських хардкор-команд. А вже наступного року він тривав три дні разом із пре-паті. 

KHF 2019.також буде триденним. Наразі у мережі з'явився перший блок анонсів.

  • Культ Juggernaut був утворений у кепському 2014-му році під впливом різних метал- і панк-гуртів, і з того часу вносить свою частку "важкості" в хардкор сцену України. На даний момент у хлопців є три релізи, і на підході повноформатник. 
  • Unbeaten - хардкор банда з Польщі з дівчиною на вокалі. З початку заснування у 2016 році гурт взяв швидкий старт та почав активну концертну діяльність. Лише за перший рік вони вже відіграли концерти як у Польщі, так й у Чехії та Німеччині, розділивши сцену з такими гуртами як Merauder та Only Attitude Counts. У наступні два роки вони продовжили розширювати горизонти, відвідавши Францію та Нідерланди. У багажі колективу вже дві EP: дебютна "To Co Istotne" (Spook Rec, 2017) та зовсім свіжа "Fight Your Fears" (Hardcore Tattoo Rec, 2018), у якій взяли участь, як гості, Сінді з All For Nothing та Майк з Only Attitude Counts. У квітні Unbeaten вперше завітають до України.
  • Elephant Opinions - дарк скрімо з Тернополя, який на сцені вже понад 10 років, за які було видано два альбоми, декілька сплітів та треки у різноманітних компіляціях. Також хлопці відкатали кілька турів Європою та стали першою (й поки що єдиною) українською бандою, кому вдалося потрапити на славнозвісний фестиваль Fluff Fest у Чехії. Наразі записується новий альбом, і йде робота над документальним фільмом про гурт.  Останнім часом хлопці грають всього пару концертів на рік, а у Харкові не були майже два роки.
  • The Lowest - гурт з Варшави, який не потребує особливого представлення, адже вони вже не вперше приїжджають в Україну. Зібравшись у 2011-му році, хлопці вже наступного року познайомили нашу публіку зі своїм похмурим важким хардкором, а також потім взяли участь у Mayak Fest 2014 та 2015, і нарешті знову заїхали з кількома концертами у 2018-му з альбомом "Doomed ", першим релізом за п'ять років, на якому звук став ще важчим та більш металізованим. На цьому хлопці вирішили не зупинятися та, не відкладаючи на безвік, видати наступний альбом "Cult" вже на початку 2019-го. Саме відвідувачам Kharkiv Hardcore Fest надасться можливість першими почути його наживо.
    Майже через 7 років після першого візиту до Харкова у 2012-му році ці хлопці повертаються з одним ексклюзивним концертом в Україні та з презентацією нового альбому на фестивалі.
  • Rude Riot - найстаріша ой/стріт-панк банда країни, що почала свій відлік ще у далекому 2007-му. У хлопців за пазухою демо 2009-го року, пісні з якого й досі отримують наймогутнішу підтримку на концертах, спліт семидюймівка та два повноформатні альбоми, останній з яких був виданий на вінілі у 2017-му році. За роки існування Rude Riot встигли виступити на концертах і фестивалях у різних куточках країни, з'їздити в євротур та через багато років знов повертаються до Харкова. 

Пригадати лайн-ап Kharkiv Hardcore Fest II можна тут. А як відбувалося саме дійство нагадують відео з фестивалю. 

Передпродаж квитків розпочато. Залишилось всього кілька штук за найкращою ціною - 350 гривень. Надалі вона зростатиме.

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/430225937461940/
https://vk.com/khfest2019