Very The Jerry випустив новий міні-альбом

Хіп-хоп виконавець з Києва представив свій другий за 2018 рік міні-альбом "Toy Gun". У ньому він поєднує елементи хіп-хопу та регі. 

"Цей реліз для мене - більше, ніж просто колекція нових слів або пісень. Це зріз реальності, яка мене оточує. Я шлю 100% позитив і при цьому чітко розумію ту політичну і соціальну ситуацію, в якій всі ми живемо. Хіп-хоп і регі - та музика, що здатна дарувати посмішку і мотивувати", - зазначає Very The Jerry.

Виконавець також зазначає, що головні теми його нового EP "Toy Gun"  - рівність та правосуддя. 

Треклист: 

1. Thankful 
2. Taliban 
3. Fire (feat. Mamanet) 
4. Goodie Girl 
5. Burn Da Beat 

На новому ЕР Джеррі продовжує колаборацію з українським саунд-продюсером Юрієм Медведєм (aka Kodzu). Лише цього року вони разом записали дебютний міні-альбом "Takeover", два сингли та, власне, новий міні-альбом.

"Другий ЕР почався для нас раптово! Влітку під час туру ми спускалися зі сцени та вже відчували, які треки нам би хотілося ще зіграти. Ми поверталися у черговий готель і швидко робили начерки. Благо, ноутбук завжди був під рукою", - згадує Kodzu.

За мастеринг релізу відповідала київська студія На Хаті Рекордз, де після туру і продовжилася робота над міні-альбомом.  

Серед особливостей релізу - пісня "Fire", яку Джеррі написав разом із краматорським гуртом Mamanet. За словами виконавця, EP "Toy Gun" розпочався саме з цієї пісні. Окрім того до міні-альбому увійшов фестивальний хіт Very The Jerry "Burn Da Beat". 

Новий реліз Very The Jerry уже доступний для стрімінгу та покупки у всіх цифрових магазинах. 

Very The Jerry у соцмережах:

FaceBook - https://goo.gl/P3BN7j
SoundCloud - https://goo.gl/8CFU4D