Love'n'Joy презентували сингл з нового альбому

Київський гурт представив слухачам новий сингл "Brut" та анонсував преордер вінілу, на якому вийде анонсований раніше дебютний лонгплей гурту - "Bender On The Silk Road".

Рок-тріо Love'n'Joy випустило уже третій сингл до майбутнього альбому - пісню "Brut". 

"Ця пісня - своєрідний протест, який торкається питань особистісного вибору і прояву індивідуальності.

"Jingo boy knocks at your door, Jingo boy comes with the war". Jingo Boy - це персонаж, що втілює собою суспільство, яке створює проблеми пасивністю і бездіяльністю", - пояснює фронтмен гурту Антон Пушкарь.

Нагадаємо, навесні цього року музиканти презентували два нові сингли "Come About" і "Starry Night", які також стануть частиною дебютного LP гурту.  

Крім випуску нового треку, музиканти також порадували фанатів анонсом альбому "Bender On The Silk Road", вихід якого запланований на 30 листопада. Преордер першої партії вінілу вже доступний за посиланням. Окрім того альбом має вийти на дисках. 

Записали музиканти й відео-тизер до виходу альбому. 

Наразі Love'n'Joy знаходяться у своєму третьому Євротурі з концертами Німеччиною та Швейцарією.

Love'n'Joy - молоді київські музиканти, які діють з 2009 року і вміло поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Більшість часу музиканти проводять на своїй студії Crimy Records, а в інший час - їздять з концертами по Європі. За останні два роки хлопці встигли відвідати Польщу, Чехію, Німеччину, Австрію, Францію і Швейцарію.

Гурт Love'n'Joy випустив свій перший однойменний EP ще у 2010 році. Протягом декількох років хлопці записали серію синглів, кращі з яких увійшли до "Singles Collection".

Love'n'Joy у соціальних мережах:

Web: https://lovenjoyband.com
Facebook: www.facebook.com/lovenjoyband
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSaver13
SoundCloud: https://soundcloud.com/lovenjoyband
Instagram: https://www.instagram.com/lovenjoyband