Kiss приїде до України у рамках прощального туру

Відомий американський гурт влітку 2019 року завітає до України у рамках свого прощального туру End of The Road. 

Концерт відбудеться 16 червня на НСК "Олімпійський". Пре-сейл квитків для KISS Army та VIP Package розпочнеться 31 жовтня на офіційному сайті гурту. Дата продажу звичайних квитків буде оголошена пізніше. 

Наразі Kiss оголосили перші дати їхнього прощального туру End of the Road, і очікується, що він триватиме загалом три роки. Розпочнеться фінальний тур ветеранів рок-сцени 31 січня 2019 року у Ванкувері. 

"Все, що ми створили, і все те, що ми здобули протягом останніх чотирьох десятиліть, ніколи не могло статися без мільйонів людей у всьому світі, які за ці роки наповнювали клуби, арени та стадіони", - заявили Kiss. - "Це буде свято для тих, хто уже бачив нас, і останній шанс для тих, хто цього ще не зробив. Kiss Army, ми прощаємося з вами нашим фінальним туром і нашим найбільшим шоу на цей момент, і ми підемо такими, як і прийшли... Безжальні та неспинні".

Kiss (KISS) — американський рок-гурт, утворений у січні 1973 року в Нью-Йорку Полом Стенлі, Джином Симонсом, Ейсом Фрейлі, Пітером Крисом. Колектив, насамперед, відомий фірмовим гримом його учасників і видовищними концертними виступами. Група пережила декілька змін у своєму складі. Єдиними постійними учасниками залишаються Стенлі та Симонс. Окрім того Kiss — один з найуспішніших гуртів в історії рок-музики. Вони продали понад 75 мільйонів записів по всьому світу, включаючи 21 мільйон RIAA-сертифікованих альбомів. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/1175141559293912