АННА презентує у Львові новий міні-альбом

Відомий український гурт 3 листопада презентує у львівському клубі FESTrepublic свій новий міні-альбом "Не згасай". Це буде перший великий реліз колективу за останні кілька років.

Нагадаємо, у 2015 році колектив АННА випустив сингл "Виродок", а новий сингл, однойменний із майбутнім EP, з'явився лише цього червня.

Тож 3 листопада на відвідувачів чекає великий сольний виступ гурту АННА, під час якого відбудеться презентація нового ЕР "Не згасай".  Окрім того музиканти виконають програму з кращих хітів гурту за 16 років існування. Музиканти також зазначають, що це буде це буде єдиний виступ гурту в Західній Україні.

Перші квитки по 200 гривень уже можна купити онлайн. 

Гурт АННА було засновано 12 жовтня 2002 року у Львові зусиллями вокаліста Віктора Новосьолова та гітариста Юрія Підцерковного. У 2003 році вийшов їх демо-альбом "Проба", котрий офіційно, утім, випущений ніколи не був. Окрім нього на рахунку гурту два повноцінні студійні альбоми, а саме «Карматреш» (2008) та «Срібна змія» (2010), міні-альбом «Сприймай Мене» (2006) та кілька синглів. 

АННА у соцмережах:

https://vk.com/annametalband
https://www.instagram.com/annametalband/
https://soundcloud.com/anna_metal-193710569
https://annametal.bandcamp.com/music