Atomic Simao присвятили новий сингл загиблому учаснику

Київський гурт представив слухачам новий сингл "Wandering". Трек присвячений колишньому учаснику колективу Андрію Дворяшину, який загинув у липні. 

"Этот релиз посвящается нашему атому и другу Андрею "Барту" Дворяшину, который трагически ушёл из жизни в июле этого года. Твой голос будет жить с нами вечно", - кажуть музиканти.

До слова, саме вокал Андрія Дворяшина і можна почути у цьому релізі. Трек записували на студії Bobina Records, а його зведенням і мастерингом займався Nick Shostov.

Після випущеного навесні "Psychobell" це вже другий сингл колективу, який увійде до їх нового вже четвертого повноформатного альбому "Levitation Loom Four". Реліз має вийти до кінця цього року. 

Після смерті Андрія його друзі також створили компіляцію з джемами, лайвами, сольними виступами та іншими роботами музиканта. Послухати її можна тут

Atomic Simao - молодий український гурт, який грає рідкісний для вітчизняної сцени інструментальний психоделік джаз. Утворившись у 2013 році, колектив уже встиг випустити три альбоми (Nōdo (2013), Sphyro (2013), E.C.H.O (2016), два з яких вийшли на вінілі на грецькому лейблі Cosmic Eye Records. Гурт отримував  чимало відзнак і навіть представляв Україну на SZIGET Festival.

Atomic Simao у соцмережах:

https://soundcloud.com/atomic_simao
https://atomicsimao.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/AtomicSimao