Тулим їде на чеський Hip Hop Kemp 2018

Київський гурт цього місяця виступатиме на сцені масштабного європейського хіп-хоп фестивалю Hip Hop Kemp 2018.

"У 2016 році ми вже були на цьому фестивалі як відвідувачі й отримали величезну порцію емоцій та надзвичайних вражень від цього неймовірного свята хіп-хоп музики та культури взагалі. 

Цього року, за допомогою наших добрих польських друзів - гурту Hurragun, нам вдалося потрапити у лайн-ап на сцену під назвою
"Chapeau Rouge Corner Stage", яку влаштовує клуб Chapeau Rouge з Праги. Програма цієї сцени включає виступи артистів з Польщі, Словаччини, Чехії, Німеччини та США. Ми ж будемо першою командою, яка представлятиме Україну на фестивалі 24 серпня", - розповідає Ігор Тулим.

На жаль, інший учасники дуету -  Дамант - не зможе відвідати фестиваль, тому команда поїде у складі: KyLЯ та Zombo з Kickit Crew, з яким має спільну напрацьовану програму.

"Очікуємо від фестивалю великого натхнення, прокачу шаленою атмосферою, багато зустрічей зі  старими друзями та нових знайомств! Крім того, звичайно ж, не можемо дочекатися потрапити на виступи таких легендарних артистів як: GZA, Evidence, Immortal Technique, The Beatnuts, Souls of Mischief, Jeru the Damaja, Bahamadia, El da Sensei, Edo G, A.G.(D.I.T.C.) та інших", - додає Ігор.

Отож, почути виступ українців можна буде 24 серпня на Chapeau Rouge Corner Stage фестивалю.  

Невеликий відеозвіт про поїздку Тулим на  Hip Hop Kemp  2016 можна подивитись на наступному відео.

Hip Hop Kemp - найбільший хіп-хоп фестиваль у центральній та східній Європі, цього року він святкує свою 17 річницю. Захід пройде у Festivalpark поруч з містом Градець-Кралове в Чехії. Hip Hop Kemp кілька разів поспіль був внесений в топ 50 кращих фестивалів світу за версією CNN, адже щороку понад 20 тисяч любителів репу з усього світу збираються на це хіп-хоп свято. 

Цьогоріч на Hip Hop Kemp діятиме шість сцен, на яких виступить понад 500 виконавців. Придбати квитки на весь фестиваль чи на окремі дні, а також оплатити кемпінг та ряд інших додаткових послуг можна через офіційний сайт фестивалю.

Тулим - український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами - Максом і Ігорем. На їх рахунку вже кілька альбомів.

Hip Hop Kemp у соцмережах:

https://www.youtube.com/user/hiphopkemp
https://www.instagram.com/hiphopkemp_ru/
https://twitter.com/HipHopKempRU
https://www.facebook.com/hiphopkemp

Тулим у соцмережах:

Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com/
ВК: https://vk.com/tylum_kyiv
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
FB: https://www.facebook.com/tulymkyiv/