Daily Metal Female Fronted Fest оголосив повний лайн-ап

Редакція українського музичного сайту Daily Metal організовує власний метал-фестиваль, де кожен з учасників матиме потужну фронтвумен. Відбудеться івент 22 вересня у MonteRay Live Stage.

На Daily Metal Female Fronted Fest виступить сім гуртів, у тому числі гості з Білорусі та Польщі, які представлять важку музику у всій її красі та різноманітності - від Art і Progressive до Heavy, Groove і Folk Metal.

Лайн-ап фесту:

  • Полинове Поле 

Музика і слова пісень цього гурту присвячені темній філософії, внутрішньому пошуку і почуттям, вони несуть в собі лірику і силу духу. Важкий звук гітар і професійне жіноче сопрано - це те, що Полинове Поле дарує своїм слухачам на концертах.

  • Azathoth Circle

Великий Лавкрафт писав про "...те останнє безформне жахіття в осередді хаосу, яке богомерзенно клубочиться і вирує в самому центрі нескінченності — безмежний султан демонів Азатот, ім'я якого не наважаться вимовити нічиї губи". Azathoth Circle не бояться вимовляти імена темних богів вголос.

  • Mission Jupiter (BY)

Музичний лібералізм, безперечно, є основною фішкою і джерелом натхнення команди. Їх музика - це мікс безлічі жанрів, які з'єднуються в єдиній атмосфері пісень.

  • White Highway (PL)

Поєднання heavy metal, glam та hard'n'heavy, жіночий вокал в стилі Lita Ford та Doro Pesch та повне занурення до атмосфери 80-х - ось що робить цей гурт одним із найкращих дебютантів польської сцени останнього часу.

  • NOVI

Музиканти київського гурту пропонують своє бачення сучасного світу. Не обмежуючись певним стилем, вони розкажуть своєю творчістю про Світло, Правду, Справедливість та про те, як це - бути і залишатися Справжнім. 

  • Aghiazma

Друзі гномів, пожирачі вокалісток та інші вершники апокаліпсису! Вони стирають шаблони та фобії, схрещують музику, смаки, відеоігри, науку і фантастику в ім'я соціальної еволюції!  

  • Miss Key beautiful piano

Спеціальний гість Daily Metal Female Fronted Fest - німецька піаністка Катаріна Губанова, відома своїми кавер-версіями Dimmu Borgir, Amon Amarth, Arch Enemy, Satyricon, Evergrey. Вже два роки поспіль дівчина є учасницею Wave-Gotik-Treffen; також за період сольної кар'єри вона співпрацювала з рядом відомих гуртів. Наприклад, її піаніно можна почути в останньому релізі L'Âme Immortelle; також готується до виходу спеціальний ексклюзивний реліз Unzucht Piano.

До 1 серпня квитки на фестиваль можна придбати онлайн від 120 гривень (фан-зона) до 300 гривень (VIP-зона). 

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/863084853888069/