Гурт NOVI випустив дебютний лонгплей

Київський atmospheric rock проект представив дебютний альбом "Залишатися Справжнім"

.Реліз став першою масштабною роботою гурту та своєрідним підсумком початкового етапу творчого становлення колективу.

"Цей твір є етапним не лише з точки зору суто творчості, але й у плані команди, - коментує вокалістка та клавішниця гурту Дар’я Науменко. - Приємно усвідомлювати, що тепер NOVI - це не тільки музиканти, а й чудові представники інших сфер, таких як дизайн, відеомонтаж, звукорежисура, менеджмент та інші. І саме за підтримки такої команди однодумців ми готові і далі творити і ділитися своїми творами з людьми і Всесвітом!"

До альбому увійшло 12 композицій, записаних трьома мовами. Тексти пісень висвітлюють актуальні моменти сьогодення переважно у філософському аспекті, торкаючись як соціальної, так і ліричної тематики. Музика не обмежена одним певним стилем, а містить експериментальні сполучення залежно від художніх потреб кожного твору.
Музиканти гурту діляться своїм поглядом на головну ідею альбому:

"У нашому розумінні, "Залишатися справжнім" - це бути собою, завжди, скрізь і за будь-яких обставин. Нашу власну "справжність" остаточно ми розкриємо на концерті-презентації, оскільки лише у живому спілкуванні можливо повною мірою передати все те, чим дуже хочемо поділитись з іншими!"

Придбати цифрову версію релізу можна на сервісах Itunes, Google Play, Deezer, Spotify або ж замовити диск через е-мейл: novikievua@gmail.com

Почитати рецензію на NOVI — Цінуй Життя [EP] (2017) можна за цим посиланням. 

NOVI у соцмережах:

http://vk.com/noviband
https://www.facebook.com/novibandua
https://www.youtube.com/c/NoviBand
https://soundcloud.com/novimusic-1