Зэ Джозерс випустили відео на пісню "Одсендендс"

Найдовша пісня міні-альбому "Спор" стала текстовим мультфільмом.

Зэ Джозерс випустили кліп на пісню "Одсендендс", яка раніше вийшла другим треком у міні-альбомі "Спор". Кліп наповнений змістовими алюзіями, зокрема стосовно світових артистів, серед яких можна впізнати Мака Демарко, Тома Йорка, Чарльза Бредлі, і навіть MC Ride з гурту Death Grips.

"Привет, мы самые смелые дети провинции, и это наше второе зашифрованное послание. Одсендендс", - коротко прокоментували кліп музиканти. Перше "послання", відео на пісню "Давай Еще Раз", вийшло на початку листопада, нагадаємо.

Естетика нового відео така ж, як і у обкладинки міні-альбому "Спор". Її елементи були використані при монтажі, яким займався лідер Зэ Джозерс Сергій Воронов. Назва пісні одсендендс – транслітерація Odds and Ends (укр. – Суперечки).

Текст пісні вибудовується в динамічний сюжет з алюзіями до поп-культури, великих артистів і інтернет-героїв, а також до рідного Калуша. У фінальній частині відео на секунду з'являється фото стіни з написом "Це не київський кіч, це Калуський концептуалізм".

Зэ Джозерс (екс The Jossers) – гурт з індустріального Калуша Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017).

The Jossers у соцмережах:

https://vk.com/zejozers
https://www.facebook.com/zejozers
https://www.youtube.com/channel/UCR7NCzfqJ9Y5uqvb3ykpZ8w
https://soundcloud.com/zejozers/
https://zejozers.bandcamp.com/track/
https://www.instagram.com/zejozers/
https://twitter.com/zejozers