У Києві відбудеться другий музичний форум Selector Pro

Лише через півроку Selector Pro повертається! У новому форматі, з оновленою концепцією і командою. Ключова тема зимового форуму - синергія музики та інших видів мистецтв.

"Вихід за межі сприйняття - ключове завдання, яке стоїть перед будь-яким сучасним художником та артистом. Сьогодні ми бачимо все більше цікавих експериментів на стику відразу декількох видів мистецтва. Другий форум Selector Pro акцентує увагу на схожих явищах у музиці: аудіовізуальні перформанси, візуальні інновації в музичних шоу, кліпмейкінг, музика у відеоіграх", - розповідають організатори. 

Зимовий Selector Pro відбудеться 8-9 грудня у київській креативній спільноті IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8). У програмі форуму - вісім подій за участю британських і українських спікерів.

Увечері 8 грудня у Довженко-Центр : Dovzhenko Centre (вул. Васильківська, 1) в рамках Selector Live британський електронний музикант Макс Купер представить своє аудіовізуальне шоу Emergence. Він також візьме участь у двох подіях форуму Selector Pro.

Реєстрація для учасників відкрита за цим посиланням. Повну програму буде анонсовано незабаром. Мови обговорення: англійська, українська, російська.

Проект Selector Pro виріс із міжнародної радіопрограми Британської Ради - The Selector, що охоплює аудиторію в 3 млн людей у 40 країнах світу. З 2015 року програма The Selector розширилася до серії концертів Selector Live, в рамках якої в Києві вже виступили актуальні британські виконавці: Young Fathers, Everything Everything, Ray BLK, Benjamin Clementine. З літа 2017 року в структурі The Selector ще одне важливе поповнення - професійний форум Selector Pro.

Перший Selector Pro відбувся відразу на двох локаціях - в клубі SENTRUM і студії Istok. Форум був присвячений питанням продажу та поширення музики в цифрову епоху. Серед гостей та учасників: британський виконавець Ghostpoet, досвідчений саунд-продюсер Кен Нельсон, спеціалістка з digital-дистрибуції Каміл Саттар, українські артисти ONUKA, The Maneken і багато інших.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/260816931107524/