Британський музикант Jayce Lewis видав третій альбом

Мультиінструменталіст з Уельсу Jayce Lewis видав платівку "Million" (Part 1) – першу половину нового подвійного альбому. 7 треків темних індустріальних і науково-фантастичних звукових пейзажів вийшли на лейблі Caroline International/Universal Musiс.

"Million" став його першим релізом з часу альбому "Nemesis" (2014) після тривалого періоду роботи у власній студії над музикою інших артистів.

Від атональної нищівної “OrderArt“ до ейфорійної "Unfamiliar" платівка демонструє здатність Джейса вхоплювати, згуртовувати і комбінувати багато настроїв та емоцій, створюючи з них такі потужні гачки як треки "Shields" і "Million". Одним із найяскравіших моментів альбому є гостьовий перформанс від гітариста Queen Brian May в подібній до гімну останній пісні "We Are One".

Обрати сервіс для прослуховування чи покупки альбому можна за цим посиланням. 

"Million" став третім альбомом Jayce Lewis після однойменного "Jayce Lewis" у 2010 році і "Nemesis" у 2014 з фічерінгом в оcобі Roger Taylor з Queen та Gary Numan. Новий реліз ознаменував повернення Льюїса на сцену як live-виконавця, чия робота розмиває кордони між електронікою та роком у його власному стилі. Друга частина альбому з найавторитетнішою особою у сфері науки в якості гостя – професором Richard Dawkins – запланована до виходу у квітні 2018.

Jayce Lewis відомий своєю мейнстрімовою появою у 2009 році з першим соло-синглом “Icon”, ставши в результаті головним героєм фільму на BBC 1 під назвою “Big In India” та досягнувши 7 позиції в Топ-10 найпопулярніших альбомів Азії. 

Jayce Lewis виступив як opening act в турах з Gary Numan, Limp Bizkit, Killing Joke, Combichrist, Hell Yeah і Black Light Burns та як хедлайнер турів MTV/VH1. Як близький друг піонера нео-романтики Steve Strange Джейс грав на ударних в турі Visage "Hearts and Knives 2013". Він є ендорсером і обличчям рекламних кампаній барабанів Tama, тарілок Paiste, бас-гітар Ibanez, гітар Gibson і Laney Amplification та має власну студію звукозапису – Northstone Studios.

Бізнес-партнером і менеджером Jayce Lewis є виконавець ролі темного лорда Дарта Вейдера в оригінальній трилогії "Зоряних воєн" – актор, колишній бодібілдер, важковаговик і Кавалер Ордену Британської Імперії Dave Prowse. Саме він знявся в новому кліпі Jayce Lewis на перший сингл з альбому "Million" (Part 1) – "Shields".

Перед виходом ​власної ​платівки Jayce Lewis виступив​ ​у​​ ​турі з "королем синті-попу" і "хрещеним батьком електроніки" Gary Numan, присвяченому релізу нового альбому Ньюмана "Savage".