До Києва їдуть австралійські панк-рокери The Rumjacks

Рівно за місяць Київ накриє хвиля Folk/Celtic панку від автралійських The Rumjacks та київських O'Hamsters.

Підкоривши серця Америки і Європи австралійський гурт The Rumjacks вперше відвідає Україну, щоб виконати свої підривні пісні, наповнені духом бурхливого океану, ароматом віскі з дубових бочок і свіжістю зелених лугів Ірландії.
 
На сьогоднішній день The Rumjacks випустили 3 повноцінних альбоми, які об'єднали в собі кращі традиції панк-року, старого доброго рок-н-ролу і ірландського фольклору. Додавши до всієї цієї пишноти звуки мандоліни, бойрану, ірландського вістла і військового барабана, гурт впевнено розриває клуби та фестивалі по всьому світу. Кожна пісня The Rumjacks - це історія дикого серця, жага пригод і свободи.

З моменту заснування гурту в 2008 році географія їх виступів розширилася від Австралії до Північної Америки і Європи, хлопці ділили сцену з легендами Dropkick Murphys і Gogol Bordello, а кліп на пісню "An Irish Pub Song" набрав понад 30 мільйонів переглядів.
 
До божевільного кельтського дійства приєднаються "справжні ірландці" з Києва - гурт O'Hamsters, відомий хітами "Молли", Батальон Святого Патрика" і "Андреевский спуск". Хлопці порадують нас піснями зі свого нового альбому "Где бы мы ни бывали" і старими хітами.
 
Відчути цю шалену енергію панк-року, приправлену кельтськими мелодіями і моряцькими баладами можна буде 12 листопада у київському клубі MonteRay Live Stage

Придбати квитки онлайн можна за цим посиланням. Вартість їх складає 350-600 гривень.