Warhaus записав відеозапрошення для українських фанатів

Друге пришестя Warhaus до України відбудеться 24 вересня. Супермодні бельгійські інді-рокери на чолі з незмінним фронтменом Маартеном Девольдере презентують у столичному клубі "Sentrum" нову сольну програму.

Warhaus важко назвати повноцінним гуртом. Це, швидше, сайд-проект лідера легендарної рок-команди Balthazar Маартена Девольдере. У пошуках свіжих вражень, емоцій і звуків, музикант відправився до Бразилії. В одному з містечок він орендував катер під однойменною назвою Warhaus і відправився у подорож, під час якої і створив нові композиції.

Меланхолія, певна відчуженість, легкість і м'якість звучання – основа нової музики Маартена Девольдере. Бразильські твори увійшли до дебютного альбому новоствореного проекту музиканта під назвою "We Fucked a Flame Into Being". Платівка побачила світ у вересні минулого року. До запису альбому долучилася бельгійська співачка Sylvie Kreusch.

Реліз одразу ж опинився в центрі уваги західноєвропейських музичних критиків. Експерти знайшли багато схожого між музикою Warhaus і творчістю легендарних Леонардо Коена, Ніка Кейва, Тома Уейтса та Сержа Гінзбура.

Зараз же шанувальники прагнуть почути нові композиції, ще сміливіші музичні експерименти, й учасники Warhaus готові потішити своїх фанів свіжою порцією відмінної музики! До слова, це буде вже другий візит популярних бельгійців у складі новоствореного гурту. Вперше проект Warhaus виступив перед київськими меломанами взимку цього року.

Поспішайте завчасно забронювати місця, оскільки на виступах зіркової команди Маартена Девольдере завжди аншлаги! Придбати квитки на концерт Warhaus у Києві 24 вересня онлайн або з доставкою можна тут.