Krobak підсумував 10 років творчої діяльності (Таймлайн)

"Перший український пост-рок проект" відмітить десятиліття творчої діяльності та 5 років діяльності у форматі повноцінного колективу. 

Саме у такому складі (Ігор - гітара, Марко - скрипка, Наталя - ударні, Ася - бас) гурт випустив два свої найбільш сильні альбоми -  "Little Victories" (2013) та "Nightbound" (2016).

17 вересня у клубі "Меззанін" обидва повноформатники вперше прозвучать повністю за один вечір. Цей концерт буде єдиним київським виступом гурту у 2017-му, а тому подібне пропускати не варто. Вхід - 100 гривень. 

До проведення ювілейного виступу гурт у соцмережах тривалий час публікував ретроспективу усіх своїх релізів, починаючи від Krobak onemanband і завершуючи Krobak'ом гуртом. Ми ж для зручності об'єднали ці записи у один послідовний ряд. Розгоорнути таймлайн. 

Рецензію на альбом гурту "Krobak - Little Victories" (2013) можна почитати тут. Цей реліз увійшов в Топ-50 альбомів 2013-го року за версією Neformat.com.ua.

Krobak (від українського слова "хробак") виник у 2007 році, як onemanband Ігора Сидоренка, фронтмена гурту Stoned Jesus. Перший міні-альбом "The Diary of the Missed One", який вийшов у 2008 році, Ігор записав самостійно на домашній студії. Згодом, однак, Ігор знайшов однодумців і згаданий вище альбом "Little Victories" був записаний колективно. Після цього релізу гурт випустив ще декілька синглів, та новий лонгплей "Nightbound" . 

Krobak у соцмережах:

Bandcamp: https://krobak.bandcamp.com
ВК: https://vk.com/krobak
FB: https://www.facebook.com/krobakband