"Рай Із Твоїх Снів" випустив новий альбом

Львівський колектив залив у мережу свій новий альбом під назвою "Віра в Світло". До альбому увійшли 10 пісень, серед яких композиції, написані ще на початку творчого шляху гурту, та абсолютно нові!  
"Ось і настав час літа - найсвітлішої пори року. І саме цього дня, як і було обіцяно, у світ виходить наше найкраще на сьогодні творіння. Альбом, який створювався протягом усього творчого шляху: і у жаркі серпневі дні, і у засніжені листопадові вечори, і у холодні січневі ночі. Він просякнутий нашим духом. Він увібрав у себе все наше Світло і міць. Він наповнений ніжністю і любов'ю... Кожна пісня, що до нього увійшла - то грань філософії, яку я зву Вірою в Світло. Тож черпайте із нього Силу, набирайтесь наснаги та доблесті і здіймайте у вись свої мечі! Нехай же тінь зникає!", - прокоментували реліз музиканти. 
"Рай Із Твоїх Снів" - це львівський колектив, який утворився в 2013 році. Хлопці грають power metal, використовуючи при цьому, зокрема, і сопілки. Перший сингл колективу побачив світ у червні минулого року. Згодом був випущений EP "Сильніше Пітьми".  
 
"Рай Із Твоїх Снів" у соцмережах: